8 feb 2022

Valentijnstip: 5 originele dates

Eerste date of al lang samen? Met deze originele dates maak jij Valentijnsdag gezellig en origineel.

Wijn- of bierproeverij

Natuurlijk kun je samen afspreken in een café voor een drankje. Wil je echt imponeren? Dan boek je een wijnproeverij voor twee. Onder het genot van heerlijke wijnen leren jij en je date elkaar beter kennen. En mocht het toch niet klikken? Neem een fles mee, die komt later nog van pas. Niet zo'n wijnliefhebber? Een bierproeverij is natuurlijk even lekker en gezellig!

Boek een wijnproeverij bij Vicini in Geleen of Het Wijnstation in Sittard, of ga voor een bierproeverij.

 

Kook- of bakworkshop

Handige skills of een echte passie? Als je van lekker eten houdt, leer dan hoe je het zelf kan maken. Een kook- of bakworkshop test hoe goed je samenwerkt en hoe de communicatie verloopt. Is jouw date iemand die snel aangebrand is, of juist niet? Je houdt er hoe dan ook een heerlijk gerecht aan over. 

Schrijf je snel in voor een kookworkshop bij Het Smaakpunt of leer de fijne kneepjes van het bakken bij Thuis in Taart.

 

Struinen door de boekenwinkel

Wist je dat boeken heel veel zeggen over je persoonlijkheid? Is jouw date een klassieker, of een thrill seeker? Als je elkaar tegenkomt in de boekenwinkel, kun je van gedachten wisselen over meer dan alleen de laatste bestseller. Ontdek of jouw nieuwe liefde een realist of een romanticus is. Puilt je boekenrek al helemaal uit? Een date in de bib werkt even goed. 

 

(Pop)Cultuursnuiven

Samen iets beleven brengt jullie dichter bij elkaar, en een live show maakt het nét iets specialer. Hou je van muziek? Zoek samen een optreden uit van een leuke band bij Poppodium Volt. Zin in een avondje lachen? Sinds de heropening van het Toon Hermans Theater hebben er al meerdere comedy legendes op de planken gestaan. En wil je niet te moeilijk doen? Kies samen een leuke film uit. 

 

Samen sporten

Hou je van sport? Doe dan iets actiefs samen waarvan je niet helemaal buiten adem raakt. In Sittard-Geleen vind je fantastische wandelingen en fietstochten met genoeg adempauze om elkaar echt te leren kennen. Zoek je iets uitdagenders? Til je relatie letterlijk naar een hoger niveau tijdens een klimsessie. Zo weet je meteen of je je partner kan vertrouwen, en voelen jullie je positiever dankzij alle endorfines. Hou je van sport, maar niet van sporten? Kijk de belangrijkste wedstrijden  in een van de gezellige cafés.

<< Terug naar nieuwsoverzicht