1 sep 2021

Verenigingen en clubs starten weer. Bij welke wil jij?

Sittard-Geleen heeft een rijk en bruisend verenigingsleven met honderden verenigingen. Van carnavals- tot sportvereniging en van harmonie tot jeugdwerk. Welke vereniging kies jij?

VJB Smoke Eaters

Ijshockeyclub VJB Smoke Eaters is niet alleen de "coolste" club, maar hij is ook uitgeroepen tot beste vereniging in Sittard-Geleen. Met tien teams op verschillende niveaus, en talloze wedstrijden en clinics op de kalender is er altijd een plek voor stoere jongens en meiden.
Wil jij ook een plek scoren in de selectie? Meld je dan snel aan.

Scouting

Kinderen en jongeren tussen 5 en 15 zijn van harte welkom bij de scouts. Met het hoofdkantoor in Sittard, en maar liefst zes verenigingen is dit dé plek om vrienden te maken. Hou je van rennen, spelen en de natuur ontdekken? Kijk voor meer informatie op de sites van de scoutings Sint Jozef Sittard, Don Bosco Lindenheuvel, VKG Geleen, Sint Salvius Limbricht, Munstergeleen en Don Bosco Sittard.

Tafeltennisclub TTC Kluis

TTC Kluis is een van de grootste tafeltennisverenigingen in Zuid-Limburg. De vereniging bestaat al sinds 1963. De leden van verschillende leeftijdscategorieën spelen regelmatig mee op nationaal niveau.
Wil je lid worden? Neem dan contact op met de club.

Mannenkoor Mignon

Met tachtig zangers verdeeld over vier partijen mag je mooi geluid verwachten van Mannenkoor Mignon. Het koor, dat opgericht is in 1926, is een bekend geluid in de stad. Rond de kerstperiode kun je de heren niet alleen horen, maar ook zien. Naast hun prachtige kerstconcert zetten ze de kerstbomen op in de het centrum van Geleen. 
Hou je ook van zingen? Meld je dan hier aan.

HBS Lindenheuvel

Robin Hood, Katniss Everdeen, Disneyprinses Merida en Oliver Queen uit Arrow zijn experts als het op pijl en boog aankomt. En jij kan dat ook worden. Bij HBS Lindenheuvel kun je leren schieten als de beste. Gediplomeerde trainers staan klaar om jou te trainen.
Wil je ook leren schieten? Kijk dan hier voor meer informatie.

Fanfare St. Caecilia

Bij fanfare St. Caecilia uit Broeksittard staan plezier en gezelligheid voorop. De fanfare trekt al 120 jaar muziekliefhebbers. Op dit moment bestaat de fanfare uit 35 leden met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Bij de fanfare kun je terecht voor muzieklessen, waaronder koperblazers, saxofoon en slagwerk. 
Hou je van muziek? Neem dan contact op met de organisatie.

Jeugdtheater Lef

Wil je spelenderwijs meer leren over theater? Dan is jeugdtheater Lef iets voor jou. Onder leiding van drie bekwame docenten leren kinderen en jongeren alles over de geheime wereld achter de schermen, mooie verhalen vertellen, en zelfverzekerd voor een publiek staan. 
Wil jouw ster ook op het podium? Vul dan snel het aanmeldformulier in.

<< Terug naar nieuwsoverzicht