6 nov 2020

Watersley Sports & Talentpark zoekt vrijwilligers voor ‘oogstdagen’

Watersley Sports & Talentpark in Sittard is op zoek naar vrijwilligers die op zondag 22 november en zaterdag 28 november 2020 een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van een nieuw voedselbos op het terrein rondom het historische klooster.

In 2021 wil Watersley een lokale voedselvoorziening creëren waarbij geëxperimenteerd kan worden met gezonde en duurzame voedingsmiddelen die aansluiten bij de wensen van de sporters op Watersley en de bewoners in de regio. Naast het planten van zo'n 1500 bomen, wordt het landschap in 2021 ook verrijkt met diverse gewas- en plantsoorten en verschillende diersoorten. 

Met de organisatie van twee oogstdagen heeft Watersley de eerste stap richting de nieuwe voedselvoorziening op Watersley Sports & Talentpark in Sittard gezet. Maar voordat er gestart kan worden met planten, moet geoogst worden. Watersley doet dat graag samen met enthousiaste vrijwilligers? Iets voor jou, meld je dan aan!

Aanmelden

In samenwerking met meerbomen.nu, zijn de eerste oogstdagen inmiddels gepland. Via www.meerbomen.nu/agenda kun je je aanmelden voor (een van) de oogstdagen op Watersley op 22 en 28 november a.s. en op die manier uw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het nieuwe voedselbos. Er wordt op beide dagen gewerkt in twee dagdelen, namelijk van 10:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 15:30 uur. In de opmerkingen bij de aanmelding kun je aangeven of u de ochtend, middag of hele dag wilt mee oogsten.

Wilt u meer informatie over het meerbomennu-project? Kijk op de website www.meerbomen.nu of mail naar info@meerbomen.nu.

Voor meer informatie over Watersley Sports & Talentpark kunt u terecht op www.watersley.com en via info@watersley.com.

<< Terug naar nieuwsoverzicht