18 mrt 2020

Weekmarkten Sittard-Geleen gaan met de nodige aanpassingen door

De weekmarkten in Sittard-Geleen gaan deze week door volgens de gebruikelijke planning. Wel worden enkele aangescherpte regels gehanteerd die in lijn zijn met de GGD en het RIVM.

Wil jij op korte termijn één van de markten in Sittard-Geleen bezoeken? Houd dan rekening met de volgende maatregelen en situaties: 

- Denk aan je eigen gezondheid en die van anderen. Heb je milde verkoudheidsklachten: niezen, keelpijn, loopneus, lichte hoest of een verhoging tot 38 graden? Blijf thuis. Zo bescherm je jezelf en anderen tegen infectie met het coronavirus. 

- Bezoek de weekmarkt alleen om producten te kopen, het is momenteel geen dagje uit of gezelligheidsbezoek om anderen te ontmoeten.

- Betaal zoveel mogelijk met pin.

- Houd afstand van elkaar, ook de kooplieden houden rekening met de aangegeven afstand van 1,5 meter. Mogelijk worden enkele kramen op een andere plek geplaatst om daarmee voldoende ruimte te creëren.

Meer informatie over de weekmarkten in Sittard-Geleen is te vinden op de volgende website: www.weekmarktensittardgeleen.nl

Lees ook het artikel: 'Wat betekent 'afstand houden vanwege het coronavirus'? van de Nederlandse rijksoverheid. 

<< Terug naar nieuwsoverzicht