24 jun 2021

Zo kan jij bij Tour de Limbourg zijn

Heb je altijd al bij de opnames van een tv-programma willen zijn, of ben je een wielerfan? Dan is dit je kans om aan te schuiven bij Tour de Limbourg vanaf prachtige locaties in Sittard-Geleen.

Presentator Maurice de Heus en voormalig wielrenner Gert Jakobs presenteren de talkshow over de Tour de France iedere dag vanuit een andere Limburgse gemeente. Daarbij doet het programma 2 keer Sittard-Geleen aan.
Tour de Limbourg wordt op 3 juli uitgezonden vanuit Kasteelpark Born en op 17 juli vanuit Restaurant De Vief Heringe in het centrum van Sittard.

Omdat L1 de band met de omgeving wilde benadrukken, gaan de opnames door voor een live publiek. 
Wel zet de zender een  'corona-officier' in die ervoor zorgt dat de corona-regels van het RIVM worden gerespecteerd. Dus 1,5 meter afstand is steeds nog noodzakelijk, en het aantal personen dat mag deelnemen is beperkt.

Wil je ook bij de opnames van Tour de Limbourg zijn? Kom dan op 3 juli naar Kasteelpark Born en op 17 juli naar Restaurant De Vieft Heringe, even voor 18:30. Je hoeft geen speciale tickets te kopen of te reserveren om de opnames bij te wonen. << Terug naar nieuwsoverzicht