10 mei 2022

Zomerse temperaturen: 5x afkoelen in het zwembad

Op een warme dag móét je gewoon afkoelen. En dat doe je in deze zwembaden!

Laco Glanerbrook

Glanerbrook is een begrip in Sittard-Geleen. Het sportcomplex vlakbij het Burgemeester Damenpark is populair bij schaatsers, handballers en natuurlijk bij mensen die graag zwemmen. Dobber in de draaikolk, glij het grote bad in. Of ga sportief baantjes trekken of meedoen aan de wateractiviteiten in het wedstrijdbad. 

Bekijk hier de openingstijden

Adres: Kummenaedestraat 45, Geleen

 

Blue Wellness

Zwemmen en ontspannen combineren? Dan moet je bij Blue Wellness zijn. Kom tot rust in de Kruidentempel, waar de hele dag door de geur van lavendel en eucalyptus hangt. Laat je "masseren" in de whirlpool. Of laat je lichaam opwarmen en wakker schrikken in de wisselbaden. Natuurlijk kun je ook rustig zwemmen in het binnen- en buitenbad. 

Bekijk de baden en mogelijkheden

Adres: Milaanstraat 115, Sittard

 

De Nieuwe Hateboer

Aan de rand van de Schwienswei, vlakbij het voormalig CIOS-terrein ligt het andere sportieve bolwerk: De Nieuwe Hateboer. Het zwembad staat bekend om zijn grote wedstrijdbad, talloze lessen in het doelgroepenbad, en het superleuke recreatiebad met talloze glijbanen. De nieuwe hateboer is perfect voor iedereen die aan zijn conditie wil werken én een leuk uitje wil beleven.

Hier staan de openingstijden

Adres: Sportcentrumlaan 9, Sittard

 

Health & Sports Club Vouershof 

Laat je spieren volledig ontspannen in een heerlijk warm zwembad. Bij Health & Sportsclub Vouershof draait alles om welzijn en gezondheid. Wil je op je gemak baantjes trekken of helemaal tot rust komen na een sportsessie? Dan ben je hier op je plek.

Hier vind je de openingstijden

Adres: Vouershof 3, Geleen

 

Het Anker

Een groot bad en talloze populaire activiteiten maken dat het zwembad van Sportplaza Het Anker een geheime parel van de lokale zwembaden is. Of je er komt voor het discozwemmen met opblaasbare stormbaan, voor een zwemles, of voor een cursus zwemmen als een zeemeermin. Bij het anker is er altijd iets te beleven.

Bekijk de openingstijden

Adres: Ankersweg 52, Buchten

 

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht