7 leuke kinderfeestjes in Sittard-Geleen

Voor zowel de allerkleinsten als voor de iets oudere kids zijn er tal van mogelijkheden om een spetterend kinderfeest te organiseren in Sittard-Geleen. Wat dacht je van lasergamen, een speurtocht door Kasteelpark Born of klimmen? We hebben deze een een aantal andere mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Binnenspeeltuin Ballorig

Sittard-Geleen heeft een fantastische binnenspeeltuin: Ballorig. Ideaal voor een dagje uit met de kids én de ideale bestemming voor een kinderfeestje. Regen of zonneschijn? Je kunt in dit speelparadijs altijd spelen. Springen op een mega trampoline, crossen over circuits, spelen in de ballenbak en nog veel meer. Ballorig biedt speciale kinderfeestarrangementen aan, waaronder themafeestjes. Binnenspeeltuinen zijn doorgaans toegankelijk voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ballorig
Lissabonlaan 30, Sittard

kinderfeestje_sittardgeleen_speeltuin.jpg

Kasteelpark Born

Ben jij een echte dierenliefhebber en vind je het leuk om lekker te ravotten? Kom dan gezellig je kinderfeestje vieren in Kasteelpark Born! Naast toegang tot het park word je als jarige flink in het zonnetje gezet. Afhankelijk van het arrangement dat je kiest (er zijn momenteel twee keuzes) kun je deelnemen aan een speurtocht door het park of dierenbingo spelen. Midden in het park is een speeltuin. Voor iedere leeftijdsgroep is daar de mogelijkheid om naar hartelust te springen op de grote airtrampoline en te klimmen en klauteren op de speeltoestellen.

Kasteelpark Born
Kasteelpark 38, Born

Kasteelpark Born.jpg

Kidsarrangementen bij Foroxity Filmarena

Wist je dat je een bezoek aan de Foroxity Filmarena kunt combineren met bowling óf een bezoek aan de McDonald’s? Ieder kinderfeestje gaat gezellig van start met een bezoek aan een film naar keuze bij Foroxity. Uiteraard zijn de kinderen verzekerd van de beste stoelen in de zaal! Na de film wordt het kinderfeestje vervolgd in één van de drie bowling centra die Sittard-Geleen rijk is (Bowling Stardust, Bowling City Resort Sittard of Bowling CenterPocket). Na de film liever meteen door naar McDonald’s voor een Happy Meal? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor kinderen t/m 12 jaar.

Foroxity
Rijksweg Zuid 271, Sittard

kinderfeestje_sittardgeleen_foroxity.jpg

Clip 'n Climb Sittard

Altijd al willen klimmen? Dan is Clip 'n Climb Sittard iets voor jou! Of je nu 4 of 60 bent: iedereen vermaakt zich met de 30 verschillende klim challenges. Klimervaring is voor niemand vereist. Je klikt jezelf vast aan het zogenaamde TruBlue systeem en je bent klaar om te gaan! Voor kinderfeestjes is er keuze uit verschillende verjaardagsarrangementen. Negentig minuten klimmen, iets lekkers te drinken en een cadeautje voor de jarige zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Een kinderfeestje is te reserveren vanaf 4 jaar. 

Clip 'n Climb Sittard
Lissabonlaan 30, Sittard

kinderfeestje_clipnclimb.jpg

Pitboel Theater

Pitboel Theater is het kleine theater van Sittard. Wekelijks vinden er diverse voorstellingen plaats, zoals cabaret, muziek, toneel en hun eigen kinder theater Pien, Puk & Co. Zij beleven iedere maand een ander avontuur in een ander thema. De kinderen worden betrokken in hun spel en voor de kinderen die dat willen is er ook ruimte om echt mee te spelen! Voor een origineel kinderfeestje is het ook mogelijk een theaterworkshop te volgen, met een feestelijk tintje. Geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Pitboel Theater
Montgomerystraat 26, Sittard

kinderfeestje_KootjeSpekTheater.jpg

VR Experience Sittard

De VR Rooms in Sittard zijn een spannende, uitdagende en leerzame ervaring voor vrienden, familie, kinder -of vrijgezellenfeestjes. Hier beleef je dankzij Virtual Reality de mooiste avonturen. Afhankelijk van de samenstelling van het team worden de spellen gekozen. Er kan gekozen worden uit maar liefst 50 games! Er kunnen tot 22 personen tegelijkertijd in de ruimte. De VR Experience is uitermate geschikt als groepsactiviteit voor zowel kinderen als volwassenen. Door het dragen van professionele brillen bevinden deelnemers zich in een levensechte droomwereld, waar de mogelijkheden ongekend zijn. Beleef 60, 90 of 120 minuten lang een unieke ervaring! Durf jij de uitdaging aan te gaan?

VR Experience Sittard
Helstraat 16, Sittard 

VRexperiencesittard.png

Klimfeestje bij IVY Climbing

Deze groepsactiviteit is voor de echte waaghalzen! IVY Climbing is het grootste en meest complete klimcentrum van de Euregio. Een gastvrij en multifunctioneel klimcentrum waarin alle disciplines binnen het sportklimmen aanwezig zijn. Kinderfeestjes bij IVY staan altijd onder begeleiding van een kliminstructeur. Per drie kinderen dient er één volwassen begeleider aanwezig te zijn. Het feestje is geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het klimprogramma duurt 1,5 uur.

IVY Climbing
Milaanstraat 115, Sittard

kinderfeestje_sittardgeleen_ivyclimbing.jpg

UNIT 13 Outdoor Adventures

Heb jij zin in een cool verjaardagsfeestje? Ga dan bij UNIT13 lasergamen! De Unit 13 arena is vormgegeven als een echt dorp, waarbij alles zo realistisch mogelijk is ingedeeld. Jij en je team zijn uitgerust met een high-tech lasertag gun en worden opgevangen in een schuilplaats. Hier krijg je uitleg en instructies over de spannende, uitdagende en afwisselende missies die iedereen nog lang bij zullen blijven. Na afloop kun je bijkomen in het restaurant. Minimale leeftijd: 7 jaar.

Unit 13 Outdoor Adventures
Nusterweg 66, Sittard 

 

groepsuitje_sittard_geleen_lasergamen_unit13.jpg