Weekmarkten Sittard

Donderdagmarkt

Kraampjes vullen het historische marktplein. Heerlijke geuren veroveren de oude binnenstad. De weekmarkt in Sittard heeft internationale flair en vindt iedere donderdag plaats in een prachtig decor van historische geveltjes. Op de markt vind je altijd de leukste aanbiedingen, verse seizoensproducten en unieke specialiteiten. Gezellige terrasjes nodigen uit om heerlijk te relaxen. De weekmarkt, met meer dan 100 kramen, vindt iedere donderdag van 08.00 tot 13.00 uur plaats.

Zaterdagmarkt (versmarkt)

Iedere zaterdag vindt het gehele jaar door de versmarkt plaats van 08.00 tot 17.00 uur. De zaterdagmarkt vindt plaats op de historische markt.

2019-10_Donderdagmarkt_Sittard_Klein-115.jpg

Biologische zaterdagen

Al bijna twintig jaar vindt in de Sittardse Steenweg elke zaterdag van 09.30 tot 14.00 uur de biologische markt plaats. Hier vind je enkel producten van biologische teelt uit de eigen streek. Goedgevulde kramen bieden een gevarieerd aanbod aan bijzondere groente- en fruitsoorten, verse kruiden, brood en kazen. Bij de kaaskraam vind je zelfs het grootste assortiment biologische kazen uit de directe omgeving! De marktkoopmannen en –vrouwen zijn dikwijls nauw betrokken bij het productieproces. Indien gewenst beantwoorden zij al jouw vragen over de herkomst en totstandkoming van een product. 

2019-10_Zaterdagmarkt_Geleen_Klein-020.jpg