Weekmarkten Geleen

Zaterdagmarkt

De gezellige en bonte zaterdagmarkt in Geleen is een smeltkroes van culturen. Op deze populaire multiculturele markt vind je lokale en streekproducten, maar ook specialiteiten die afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Loven en bieden is hier nog gewoon. Deze zaterdagmarkt is een aanrader voor wie scherp geprijsde kwaliteitsproducten zoekt en trekt veel publiek uit Nederland, maar ook uit het aangrenzende buitenland. De markt is iedere zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Donderdagmarkt (versmarkt)

Iedere donderdag vindt het gehele jaar door van 11.00 tot 17.00 uur de wekelijkse versmarkt plaats op de markt in Geleen. Vanaf april t/m oktober wordt deze markt uitgebreid met een antiek- en brocantemarkt. 

2019-10_Zaterdagmarkt_Geleen_Klein-064.jpg

Elke donderdag antiek- en brocantemarkt in het centrum van Geleen

In de maanden april tot en met oktober vindt in het centrum van Geleen elke donderdag van 9.30 tot 16.30 uur een antiek- en brocantemarkt plaats. Deze markt staat opgesteld op de Nieuwe Markt (t.h.v. de HEMA/Jan Linders). Het aanbod bestaat naast curiosa en antiek ook uit een ruime en goed gesorteerde handel in boeken over Limburg en aanverwante onderwerpen. 

Brocante- en antiekmarkt Geleen.jpg

Jaarmarkt Geleen

Op zaterdag 1 juli is er naast de drukbezochte weekmarkt van 9.00 tot 17.00 uur ook een gezellige jaarmarkt met een keur aan kraampjes, modeshows, proeverijen en een fair-trade markt.

Op de markt staan 200 kramen en er komen 25 standwerkers hun waren aanprijzen. Ook worden er proeverijen georganiseerd. In de MP-tent zijn optredens  van de Jansse Bagge Bend, Peter Selbach en de Braziliaanse Capoeira Show.  Capoeira is een fantastische mix van atletische vechtkunst, spectaculaire acrobatiek, harmonieus spel en Braziliaanse cultuur. En voor jongeren wordt het jeugdplein ingericht met een springkussen, schmink en een pannakooi. Ook worden langs de route (ter hoogte van Hunkemoller) drie oldtimer brandweerwagens gezet waar publiek een kijkje in mag nemen. Beleef het mee!