14 feb 2022

4 romantische last-minute Valentijnscadeau's

Werd jij vanmorgen verrast met een lief cadeautje voor Valentijn, terwijl je eigenlijk helemaal niet voorbereid was. Haal nog snel een van deze last-minute cadeautjes in huis.

Chocolade verleiding

Je hebt vast wel gehoord: de liefde van een man (of vrouw) gaat door de maag. Het ultieme bewijs daarvan is hoe populair chocolade is rond Valentijnsdag. Melk, wit of puur, in de vorm van bloemen, beertjes of hartjes, er is altijd een lekkere traktatie waar jullie 's avonds van kunnen genieten. 

Hier vind je de lekkerste Valentijns-chocolaatjes van Rousseau en de zoetste hapjes van Jamin.

 

Zeg het met bloemen

Wist je dat iedere bloem zijn eigen betekenis heeft? Als je je goed inleest over welke bloemen je het beste kan gebruiken, geef je je geliefde een prachtige persoonlijke boodschap mee. Of je vraagt gewoon hulp aan de deskundige bloemenzaken in de stad. Dan sta jij vanavond op de stoep met een prachtig boeket. 

Bestel nog snel jouw boeket bij Eleonore of Ger Drenth

 

Veel liefs,... 

Handgeschreven berichtjes doen het nog steeds supergoed. Dus koop je vriend(in) een romantisch kaartje. Laat weten waarom je de speciale persoon in je leven waardeert. Dan heeft diegene altijd iets om op terug te kijken. Weet je niet goed wat je moet schrijven? Zoek dan een romantisch gedichtje uit dat bij jullie past. 

Je vindt de mooiste, meest romantische kaarten bij Bruna.

 

Romantisch diner

Valentijnsdag gaat niet over cadeautjes, maar over liefde, waardering en quality time. Kun je een beetje koken? Even zwoegen in de keuken met de beste ingrediënten, en voilá, een romantisch diner. Laat je het koken liever aan iemand anders over? Probeer een verrassend valentijnsdiner te reserveren bij de beste restaurants in de stad. 

 

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht