17 aug 2021

Back To School Shoppen doe je in Sittard-Geleen

Goed gereedschap is het halve werk. Kom daarom naar deze vier winkels om snel de coolste agenda's, pennen en schriften in te slaan voor je in de les zit.

Hema

Elk jaar heeft HEMA een giga trendy schoolcollectie. Van schoolagenda’s tot schriften en van kaftpapier tot etuis. Van bekende merken of van HEMA's eigen merk. Naast essentials als pennen, potloden, schriften en markers, kun je hier coole agenda's kopen en washi tape om je rooster mooier en overzichtelijker te maken.

Veel schoolspullen blijven het hele jaar door beschikbaar, dus kun je je schooletui het hele jaar lang bijvullen.
Ben je een boekenwurm? Neem dan zeker een pak herbruikbare rekbare boekenkaften mee voor die spannende boeken die je niet thuis wil laten. 
Neem ook de HEMA lunchbox en drinkbeker en je bent helemaal klaar voor het nieuwe jaar. 

Sittard
Rosmolenstraat 1-3
Geleen 
Markt 114b
Born
Kerkstraat 35

Bruna

Bekende boekhandel Bruna heeft, net als Hema, een breed assortiment schoolartikelen. Je vindt hier alle topmerken, zoals Bic, Stabilo en zelfs Eastpak-rugzakken. Ook zijn er genoeg vrolijke agenda's om de meest georganiseerde persoon in je leven gelukkig te maken. 

Natuurlijk blijft Bruna een boekhandel, dus kun je erop vertrouwen dat je hier je atlassen en woordenboeken kan vinden. Ben je soms een beetje slordig? Je kan je schoolboeken ook laten sealen.

Sittard
Gruizenstraat 14
Geleen
Markt 108

Action

Alles wat je kan bedenken aan kantoor- en schoolartikelen vindt je bij Action. De winkel heeft verschillende schriften, pennen, potloden en agenda's. Je kan hier ook je tas, etui en alles voor je lunch kopen.

Action is goedkoper dan Bruna en Hema en je vindt er meer basic artikelen. Als je creatief bent, stop dan zeker bij de hobby-afdeling. Hier vind je alles om jouw schoolspullen uniek te maken.

Sittard
Brugstraat 3
en 
Dempseystraat 28-30
Geleen
Ringovenstraat 6

Dols Kantoorartikelen

Raak je regelmatig pennen en potloden kwijt? Kijk dan bij de webshop van Dols Kantoorartikelen. De kantoorhandel richt zich voornamelijk op professionals, maar je slaagt hier ook goed voor schoolspullen.

Van stevige Kipling-schooltassen tot goede gummen: de boekhandel heeft degelijke spullen voor iedereen.
Ga je een creatieve of gespecialiseerde richting uit? Kijk dan zeker naar de speciale teken- en notitieblokken

<< Terug naar nieuwsoverzicht