17 dec 2021

Checklist voor originele kerstcadeau's

Natuurlijk, de kerstpyjamas, wintersokken, speelgoed en leuke shirts heb je al lang in huis. Maar zoek je nog originele cadeau's die jouw vrienden en familie niet verwachten? Ga op pad met deze last minute kerstcadeau-checklist!

Voor de milieubewuste persoon

Wisselt iemand in jouw omgeving vaak af tussen warme en koude dranken? En zijn ze tegen de wegwerp-cultuur? Geef ze dan een leuke Chilly's Bottle cadeau. In eenzelfde fles blijven warme dranken tot 12 uur lang gloeiend heet. Maar je kan in diezelfde fles ook dingen ijskoud houden. 

Gelaen 31, Salmstraat 17 in Geleen

 

Voor de gadgetfanaat

Secrid beurs met anti-skimming systeem. Berg je kaarten veilig op, en tover ze tevoorschijn met een handig knopje aan de onderkant van de portemonee. Grappige gadget en nog veilig ook.

Gelaen 31, Salmstraat 17 in Geleen

 

Voor de cottagecore enthousiast

De naam van de winkel zegt het al: Hebbeding staat vol met schattige spullen die je gewoon wil hebben. Fans van de cottagecore-stijl kunnen hier hun hart ophalen. De winkel verkoopt producten van kleine ondernemers, maar ook van het exclusieve Deense merk Greengate. Extra leuk: als je zelf geen inspiratie hebt, stelt de eigenaresse samen met jou een leuk pakket samen. Dus ken jij iemand die wel van gezelligheid houdt? Dan mag je deze winkel niet missen. 

Adres: Hebbeding, Raadhuisstraat 12B in Geleen

 

Voor een spiritueel persoon

Kennissen en familieleden die richting en rust nodig zoeken en open staan voor een spirituele benadering van het leven, zijn heel erg blij met een mooi cadeau van Aquamarijn in Sittard.  

Aquamarijn, Steenweg 38 in Sittard

 

Voor de muziekliefhebber

Ken je iemand die altijd een gitaar weet te vinden tijdens een feestje, of onbewust mee trommelt met de achtergrondmuziek, waar ze ook zijn? Dan maak je diegene vast blij met een cadeau van Rockso Music. Met chique en stoere gitaren uit de jaren '80 en '90 is deze plek een droom voor muzikanten. Houdt jouw kennis meer van luisteren dan van spelen? Dan vindt jij unieke parels bij Music Machine, een paar deuren verderop.

RockSo Music, Paardenstraat 4 in Sittard

Music Machine, Paardenstraat 11 in Sittard

 

Voor liefhebbers van classy en clean cadeau's

Er is altijd wel iemand van wie je zeg: "Zo elegant wil ik ook zijn als ik later volwassen ben", ook als je zelf de dertig gepasseerd bent. Voor de meest stijlvolle persoon in jouw leven slaag je bij Joy, Art of Giving voor een presentje waar zelfs deze unicorns van onder de indruk zijn.

Joy, Art of Giving, Misboekstraat 10 in Sittard

 

Nou vooruit, ook iets voor het huisdier

Wie is er altijd blij om te zien dat jij thuis komt? Juist, je huisdier! Sla hem of haar daarom dit jaar niet over. Honden worden helemaal vrolijk van een nieuw stukje speelgoed, dus aan een denkspelletje hebben ze maandenlang plezier. Ook katten mag je niet overslaan. Wakker hun jachtinstinct aan met een trillende rups waar ze eindeloos op kunnen jagen. 

 

g

<< Terug naar nieuwsoverzicht