31 jul 2020

Heel veel nieuws in Sittard-Geleen!

Sittard-Geleen bruist de laatste tijd van de ontwikkelingen. Er wordt door ondernemers volop geklust, verhuisd en vernieuwd. Van opgefriste concepten tot compleet nieuwe zaken. Mooie ontwikkelingen, zeker in deze tijd!

Nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes? We hebben een aantal hoogtepunten uit de afgelopen periode op een rij gezet: 

The Lunch Club

Aan de Bergerweg in Sittard is afgelopen maand een geheel nieuwe horecazaak geopend: The Lunch Club. The Lunch Club is naar eigen zeggen ‘the place to be’ voor bedrijven binnen en buiten de regio 046. Medewerkers, klanten en andere zakelijke relaties vinden hier een coronaproof en uitstekend verzorgde uitvalsbasis waar samenwerking en ondernemen nieuwe impulsen krijgen. Je kunt bij The Lunch Club terecht voor een vroeg ontbijt en een smaakvolle lunch. Ook als je op zoek bent naar een flexwerkplek of een locatie voor een verzorgde netwerkbijeenkomst, training of ander evenement ben je hier op het juiste adres.

The Lunch Club
Bergerweg 170, Sittard
www.thelunchclub.nl

Cheese Expo

De Limbrichterstraat in de historische binnenstad van Sittard is sinds kort weer een nieuwe zaak rijker. Woensdag 9 juli vond de officiële opening plaats van de kaas- en delicatessenspeciaalzaak 'Cheese Expo'. Dat is goed nieuws voor alle kaasliefhebbers onder ons. 

Cheese Expo 
Limbrichterstraat 33, Sittard 

Restaurant Battice

Na 23 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Rijksweg is restaurant Battice medio juli verhuisd naar de Raadhuisstraat in het centrum van Geleen. Het resultaat mag er zijn! De nieuwe locatie is modern en sfeervol ingericht. Het restaurant is van woensdag tot en met zaterdag van 17.30 tot 21.30 uur geopend. Wanneer kom jij een kijkje nemen?

Battice
Raadhuisstraat 9, Geleen
www.restaurantbattice.nl

JOY. Urban Jungle

JOY. Fashion Furniture, de eigentijdse conceptstore in het centrum van Sittard, maakte onlangs bekend verder te gaan onder een nieuwe naam. ‘Fashion Furniture’ wordt ‘Urban Jungle’. De reden? JOY heeft de afgelopen maanden een nieuwe weg ingeslagen, waarbij (buiten)planten een steeds grotere rol zijn gaan spelen. Naast planten kun je de winkel aan de Misboekstraat ook nog altijd bezoeken voor woonaccessoires en cadeauartikelen.

JOY. Urban Jungle   
Misboekstraat 10, Sittard

Aete&Drinke

Maandag 27 juli is restaurant Aete&Drinke in het centrum van Geleen weer heropend! Het concept van de voormalige brasserie is vernieuwd, evenals de inrichting. Kijk voor een sfeerimpressie en de actuele openingstijden op de website.

Aete&Drinke
Mauritslaan 22, Geleen
www.aeteendrinke.nl

Restaurant George's

Op 15 augustus opent in het stadshart van Sittard, in het prachtig verbouwde Jezuïeteninternaat aan de Cour Solanus, restaurant George’s (onderdeel van het viersterren kloosterhotel Merici). Chef Joël Reintjens staat te popelen gasten een fantastische culinaire beleving aan te bieden. De talentvolle Reintjens, bekend van restaurant Touched in Maastricht, komt met zijn team namelijk naar hotel Merici. De sneak preview van het nieuwe restaurant ziet er veelbelovend uit! Wat je noemt ‘design meets history’…

Hotel Merici  
Oude Markt 25, Sittard
www.hotelmerici.nl

Studio Balt

Studio Balt, een eigentijdse bloemenwinkel, gaat aan het eind van de zomer een vestiging openen in Geleen. Aan Markt 48 gaat Studio Balt circa 110 vierkante meter aan winkelruimte huren. Nadieh Baltus van Studio Balt licht toe: "Studio Balt is geen standaard bloemenzaak. Via het online platform maak ik bloemcreaties op bestelling, geïnspireerd door de stillevens van de Hollandse Meesters. De fysieke winkel is een uitbreiding van het totaalconcept: hier komen atelier, showroom en winkel samen." 

Studio Balt
Markt 48
www.studiobalt.com

--

Heb jij nog een goede tip? Of een aanvulling op bovenstaand artikel? Wij staan altijd open voor suggesties en verbeteringen. Neem contact met ons op via het contactformulier

<< Terug naar nieuwsoverzicht