17 jun 2020

Historische binnenstad Sittard krijgt nieuwe kaas- en delicatessenspeciaalzaak

De Limbrichterstraat in de historische binnenstad van Sittard is binnenkort weer een nieuwe zaak rijker. Woensdag 9 juli staat de opening gepland van de kaas- en delicatessenspeciaalzaak ‘Cheese Expo’.

Cheese Expo is gevestigd aan de Limbrichterstraat 33, in het pand waar tot eind 2019 nog Schoenen van Houben zat. De kaas- en delicatessenspeciaalzaak omschrijft zichzelf als 'specialist in Nederlandse en buitenlandse kazen'  

Via social media laat Cheese Expo het volgende weten: "Al een tijdje zijn wij achter de schermen hard bezig en we hebben nog een hoop te doen, maar we zijn al heel trots op het (tussen)resultaat. We zijn ontzettend enthousiast en vereerd dat wij het centrum van Sittard mogen sieren en hopen u snel te mogen ontvangen."   

Als de verbouwing achter de rug is wordt de feestelijke opening ingeluid met – hoe kan het ook anders – een mini kaasproeverij.

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen? Cheese Expo is actief op Facebook (@CheeseExpoDelicatessen) en Instagram (@cheese.expo.sittard).  

<< Terug naar nieuwsoverzicht