6 dec 2019

Kerstshow Intratuin Geleen valt in de prijzen bij landelijke kerstshowverkiezing

Jaarlijks strijden tuincentra uit het hele land om de titel ‘Beste kerstshow van Nederland’. Intratuin Geleen werd bij de prijsuitreiking op 4 december uitgeroepen tot winnaar in de categorie M (‘middel’ ; 5000 - 10000 m²).

Prijzen waren er te winnen in vier categorieën: extra groot, groot, middel en klein. 

De beste kerstshows staan in Zoetermeer én in het Limburgse Vlodrop. Winnaar van de categorie ‘groot’ is Tuincentrum Vechtweelde in Maarssen. Intratuin Geleen viel in de prijzen in de categorie ‘middel’. Het oordeel van de jury luidde als volgt: 

"Dit is gewoon een heel goede show, met een gave grote wensvijver voor het regionale goede doel We4kids: kinderen in en rondom Geleen die onder de armoedegrens leven."   

De prijswinnaar in de categorie ‘klein’ is tuincentrum De Biezen in Beek en Donk. 

Lees meer over de verkiezingsuitslag

Verkiezing Beste Kerstshow 2019

De verkiezing van de Beste Kerstshow van Nederland wil het niveau van kerstshows in Nederland naar een (nog) hoger niveau tillen en tuincentra stimuleren tot inspirerende shows met aandacht voor elementen als duurzaamheid en klantgerichtheid. 

De beoordeling gaat verder dan alleen de kerstshow. Ook aspecten als toegankelijkheid van de afdelingen, pakgemak van de producten, horeca en food, personeel, sfeer en hospitality tellen mee in het eindoordeel.

Verkiezing groot succes

De verkiezing van de beste Kerstshow beleeft dit jaar haar zesde editie. Net als voorgaande jaren is het animo onder tuincentra groot, dat blijkt uit het grote aantal deelnemers. De competitie is een initiatief van tuincentrum-vakblad TUINZAKEN, in samenwerking met brancheorganisatie Tuinbranche Nederland. 

Intratuin Geleen 
Egelantier 19, Geleen.
 

<< Terug naar nieuwsoverzicht