21 jul 2020

Local’s (Sittard) genomineerd voor ‘Most Innovative Start Up Award’

Local’s in Sittard is binnen de Dutch Retail Experience Awards 2020 een van de tien genomineerden in de categorie ‘Most Innovative Start Up Award’.

De organisatie van de Dutch Retail Experience Awards ligt in handen van Goodbrandz. Het modeagentschap reikt de prijs sinds 2012 uit aan retailers die met hun winkelconcept uitblinken in authenticiteit en duurzaamheid.

Er zijn prijzen te winnen in vijf verschillende categorieën: Best Customer Experience Award Women & Men, Best Customer Experience Award Women, Best Customer Experience Award Men, Most Innovative Start Up Award en Online Experience Award. Per categorie zijn er tien genomineerden bekendgemaakt. De prijsuitreiking is op 16 augustus op het kantoor van Goodbrandz in Amsterdam. Er worden dit jaar geen publieksprijzen uitgedeeld.

De drijvende kracht achter Local’s zijn drie vrouwelijke onderneemsters uit Sittard. Natascha Mostert, Lee Janssens en Shanty Malash hebben sinds de eerste bezichtiging van het pand aan de Limbrichterstraat hun hart en ziel gestoken in het project. Ze verzamelden een team van mensen om zich heen om het historische pand in ere te herstellen én te laten voldoen aan het bedrijfsconcept. Local’s brengt drie passies – BAR | BUY | BEAUTY – samen onder een dak. Het pand biedt ruimte aan een horecagedeelte inclusief bar en terras, een beautycenter en een winkel met dames- en kindermode.

<< Terug naar nieuwsoverzicht