17 sep 2019

Nieuwe speelgoedzaak Top1Toys Geleen vanaf morgen geopend

Na de definitieve sluiting van Intertoys in het centrum van Geleen beloofde ondernemer Wil Meijers onder andere te investeren in een nieuwe speelgoedzaak. Hij voegt de daad morgen officieel bij het woord.

Na maanden van voorbereidingen opent morgen om 13.00 uur in de Salmstraat een nieuwe vestiging van Top1Toys. De winkel heeft een vloeroppervlak van meer dan 300 vierkante meter. De speelgoedketen Top1Toys heeft bijna 100 vestigingen in Nederland. Het assortiment – bestaande uit een breed scala aan speelgoed – is ook online via een webshop verkrijgbaar.

De speelgoedzaak is niet de eerste investering voor Wil Meijers in het centrum van Geleen. In april opende hij aan de Annastraat ook al drankenspeciaalzaak Mitra. In een artikel in de Limburger liet Meijers onlangs weten zelfs al plannen te hebben voor een derde zaak in Geleen. Voor nu ligt de focus echter op de speelgoedzaak. Met zijn retailprojecten probeert Meijers, zelf geboren en getogen in Geleen, met behulp van eigen kapitaal en (co)financiering een economische bijdrage te leveren aan het centrum. 

Top1Toys Geleen Wil Meijers
Salmstraat 74-76
6161 EP Geleen

www.top1toys.nl

<< Terug naar nieuwsoverzicht