1 feb 2021

Nieuwe winkelopeningen in Sittard-Geleen

De ondernemers in Sittard-Geleen staan niet stil. De afgelopen tijd zijn er weer nieuwe winkels en zaken bijgekomen. Zin in een lekkere maaltijd of een nieuwe outfit? Bekijk wat deze nieuwe ondernemers te bieden hebben.

We hebben een aantal hoogtepunten uit de afgelopen periode op een rij gezet: 

Dresses Boutique

De droom van iedere jurk-liefhebbende vrouw! Volgens Dresses Boutique moet elke vrouw zich altijd stijlvol & elegant kunnen voelen. De collectie bestaat uit diverse stijlen en prints en is geschikt voor verschillende figuurtypes, maten 34 t/m 50. Klantgerichtheid & service in een warme omgeving staan centraal, online of in de fysieke shop in hartje Sittard.

Adres: Voorstad 21 Sittard
www.dressesboutique.nl
Facebook

Bunchum

Onlangs geopend in hartje Sittard voor een heerlijke luxe koffie to go. Geen zin in koffie? Dan kun je ook gaan voor de warme chocomel en glühwein. Bonbons en taart van de patissier staan ook op het menu. Neem een kijkje bij Bunchum om even heerlijk te smullen! 

Adres: Voorstad 3b Sittard
Facebook

Sushi Yami

Eet eens wat anders en ga voor sushi! De sushi van dit nieuwe afhaal- en bezorgrestaurant wordt gemaakt van de meest gezonde en verse ingrediënten. Sushi Yami stelt zich in op de wensen van de klant, zo kan iedereen altijd voordelig van sushi genieten. Bezoek de website om eenvoudig te bestellen.

Adres: Groenstraat 19 Geleen
www.sushiyami.nl
Facebook

Soffritto

Een nieuw Italiaans restaurant met de écht smaak van Italië. Ambachtelijke producten, pasta's, pizza en Italiaanse koffie. Ook bakken ze heerlijke Italiaanse zoetigheden. Al eens de cornetti con nutella geprobeerd?Neem gauw eens een kijkje in de Paardestraat in Sittard of kijk online voor de dagmenu's.

Adres: Paardestraat 9a Sittard
www.soffritto.nl
Facebook

Medikamente Die Grenze

Onlangs is een nieuw filiaal van Medikamente Die Grenze in hartje Geleen geopend. Het assortiment bestaat voornamelijk uit geneesmiddelen, parfum, verzorgingsproducten, chips, snoep, frisdrank, koffie/thee wasmiddelen, diervoeding, etc. De keten beschikt ook over een webshop.

Adres: Gravenstraat 1 Geleen
www.diegrenze.nl
Facebook

Rölkes -1645-

Onlangs geopend in de Putstraat in het hartje van Sittard. Voormalig Bagels & Beans-medewerkster Monique Slangen zet de lunchroom voort onder de nieuwe naam Rölkes -1645- met een nostalgische huisstijl, haar eigen koffiemerk en heerlijke streekproducten. Heerlijk genieten van gezonde en Biologische producten. Bekijk alvast de to-go menukaart op de website.

Adres: Putstraat 4 Sittard
www.rolkes1645.nl
Facebook

Eetwinkel by Luna

Bezoek vanaf 8 februari De Eetwinkel by Luna in de Annastraat in Geleen. Deze winkel biedt enorm veel lekkers: heerlijk huisgemaakte maaltijden, tapasplanken, heerlijke taarten en gebak. Specialiteit is de chocolade cheesecake en de bokkenpootjes ijstaart. Op zoek naar een mooi cadeau? Eetwinkel by Luna biedt ook culinaire cadeaus om iemand mee te verrassen. 

Adres: Annastraat 16 Geleen
Facebook 

Heb jij nog een goede tip? Of een aanvulling op bovenstaand artikel? Neem contact met ons op via het contactformulier

<< Terug naar nieuwsoverzicht