1 feb 2022

Nieuwe winkels in het centrum van Sittard

Op korte tijd is het winkelaanbod in Sittard weer stevig uitgebreid. Bekijk hier de nieuwste winkels.

Joy Art of Giving

Stijlvol en gezellig, dat zijn de key words van Joy, Art of Giving.  Je vindt er talloze cadeau-artikelen, zoals mokken, luxe geurkaarsen en kleine items voor woondecoratie, maar ook leuke puzzels en de grappigste boeken voor op de koffietafel. Joy, Art of Giving heeft een wholesome vibe waardoor je je meteen ontspant. De formule ken je wellicht al van het "zusje", plantenspeciaalzaak Joy, Urban Jungle. die al langer in Sittard ligt.

Joy Art of Giving
Limbrichterstraat 14

 

Xenos

Aanstaande donderdag keert woondecoratiewinkel Xenos terug naar Sittard. Nadat de shoppers de winkel enkele jaren hebben moeten missen, heropent de zaak op een toplocatie in het centrum van de stad. De nieuwe winkel ziet er ook overzichtelijker uit dan zijn voorganger. Xenos kenmerkt zich door verrassende producten voor gezellige momenten, vaak met een buitenlands tintje. Behalve woondecoratie en leuke gift sets vind je er ook exotische kruiden en heerlijke snacks. 

Xenos
Brandstraat 16

 

Bonte Chaos

De winkel Bonte Chaos doet zijn naam eer aan, op een goede manier. Met bonte kleuren, complexe prints en bijzondere items lijkt het chaotisch, maar ieder item is prachtig. Bij BONTE CHAOS kan je terecht voor eigenzinnige en bijzondere woonaccessoires: van meubels tot veelal gekleurde items om je huis mee aan te kleden. Ook komen ze graag bij je thuis om je woning te voorzien van het mooiste en kleurrijkste behang. 

Bonte Chaos
Limbrichterstraat 18, boven Local's

 

Bandel 

Zoek je iets leuks voor een baby? Dan moet je bij Bandel zijn. Deze een baby- en peuterconceptstore richt zich op kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De focus ligt bij hen op kleding, maar ze voorzien je ook van het leukste speelgoed, de mooiste slaapspullen en de fijnste verzorging. Deze ondernemers wilden een originele naam voor hun winkel en dat is uiteindelijk Bandel geworden: het is een koosnaampje in het Maleis voor een eigenwijs of ondeugend jong kindje.

Bandel
Voorstad 8

<< Terug naar nieuwsoverzicht