25 jul 2019

Opening Local’s in Sittard

Eerder berichtten we al over de naderende komst van dit nieuwe pareltje in de binnenstad van Sittard. Nu is de opening dan eindelijk in zicht!

Het historische pand aan de Limbrichterstraat is omgetoverd tot een grote conceptstore waar horeca, beauty en mode met elkaar gecombineerd zullen worden. 

De exploitatie van Local’s is in handen van drie vrouwelijke onderneemsters uit Sittard. Natascha Mostert, Lee Janssens en Shanty Malash hebben – sinds de eerste bezichtiging van het pand aan de Limbrichterstraat anderhalf jaar geleden – hun hart en ziel gestoken in het project. Ze verzamelden een team van mensen om zich heen om het historische pand in ere te herstellen én te laten voldoen aan het bedrijfsconcept. Local’s brengt drie passies – BAR | BUY | BEAUTY – samen onder een dak. Het pand biedt ruimte aan een horecagedeelte inclusief bar en terras, een beautycenter en een winkel met dames- en kindermode.

Vrijdag 26 juli kunnen genodigden van 13.00 tot 18.00 uur al kennis komen maken met het nieuwe concept en het bijzondere aanbod ontdekken. Zaterdag 27 juli vindt om 10.00 uur de officiële opening plaats en kan iedereen een kijkje komen nemen in deze gloednieuwe conceptstore.

Local's
 
Limbrichterstraat 18 
6311 EC Sittard 


        

<< Terug naar nieuwsoverzicht