11 nov 2021
Opzichters Frank en Niek houden de begraaf- en gedenkpark Lahrhof levend

Het lijkt een vreemd idee, werken op een begraafplaats, maar Frank Bogman en Niek Lumens werken er met toewijding en plezier. "We zijn altijd in de buitenlucht en door het contact met nabestaanden ontdekken we bijzondere dingen over 'onze bewoners."

Lees verder >>
26 mrt 2021
Unieke zonnepanelen op Dempsey Residence in Sittard-Geleen

Een nieuwe kunstvorm die uniek is in Nederland. De gerenoveerde Dempseyflat in de wijk Limbrichterveld in Sittard-Geleen krijgt twee gigantische zonnepanelen waarop prachtige kunstwerken te zien zijn.

Lees verder >>
12 mrt 2021
Vaste Prik maakt Sittard-Geleen schoon en veilig

De organisatie van Vaste Prik Sittard-Geleen doet goed werk als het gaat om het opruimen van zwerfafval. Onder het mom van 'samen bereiken we meer' blijft de club vrijwilligers doorgroeien.

Lees verder >>
5 feb 2021
Positief Gezond Munstergeleen - Toekomstvisie 2030

In Munstergeleen bij Huisartsen Hartje Dorp denken ze goed na over de toekomst. Gezondheid heeft niet alleen te maken met prettig voelen in je lijf, maar ook gelukkig zijn in je eigen wijk. Samen met bewoners hebben ze dit aangepakt.

Lees verder >>
22 jan 2021
Een schone toekomst voor Sittard-Geleen in 2030

Hoe ziet de toekomst van Sittard-Geleen eruit in 2030? Waar willen we naartoe en hoe gaan we dat vormgeven? Het gaat ons allemaal aan en juist door samen te werken, maken we er iets moois van.

Lees verder >>