20 jan 2021

Hulp vinden bij Informatiepunt Samen Sterk

Informatiepunt Samen Sterk is het startpunt voor het vinden van hulp in Sittard-Geleen. Blijf niet zitten met negatieve gevoelens, depressie en stress, of als je wat extra hulp kunt gebruiken. Neem contact op met Informatiepunt Samen Sterk!

Bij het Informatiepunt Samen Sterk zie je rechtstreeks welke hulp geboden wordt bij jou in de buurt. Zo is er bijvoorbeeld hulp als je eenzaam bent, medicijnen en boodschappen gehaald moeten worden of als je ondersteuning zoekt bij het verlies van een dierbare. Ook voor jongeren die zich niet gesteund voelen, sociale contacten missen en moeite hebben met afstandsonderwijs, staat het Informatiepunt klaar.

Heb je geen hulp nodig, maar wil je iemand anders graag helpen? Dan ben je van harte uitgenodigd om je bij het Informatiepunt aan te melden!  

Contact

Het Informatiepunt Samen Sterk is op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het nummer van Partners in Welzijn: 046 – 457 57 00.  

Een overzicht van alle initiatieven in Sittard-Geleen zijn te vinden op de website van Partners in Welzijn: www.partners-in-welzijn.nl

<< Terug naar nieuwsoverzicht