10 nov 2021

Zo vraag jij de energiebox van €100 nu voor €10 aan

De Gemeente Sittard-Geleen en de WoonWijzerWinkel bieden een flinke korting voor woningeigenaren die hun woning duurzamer willen maken. Zo maakt jouw huishouden hier gebruik van!

De korting geldt voor alle huishoudens in Sittard-Geleen en bij bestellingen vanaf €100. De korting wordt pas toegepast in de allerlaatste stap van de bestelling, dus tijdens het betalen. Klanten kunnen hun eigen energiebox samenstellen of een standaardbox aanvragen. Op de site staat ook uitgelegd wat de besparing inhoudt per product. Zeker de moeite waard om eens rond te kijken!

Adviesgesprek

Tijdens de actie kun je niet alleen producten voor een duurzamere woning kopen, zoals tochtstrips en radiatorfolie. Je kan ook een adviesgesprek aanvragen. De adviseur biedt ontwikkelt dan een op maat EnergieBespaarPlan voor jouw woning mét alle subsidie- en terugverdienmogelijkheden. Het gesprek wordt aangevuld met een WoonWijzerWinkel Waardecoupon ter waarde van €31,- (ook weer met de minimale eigen bijdrage van €10,-).

Wil je ook gebruik maken van deze actie? Let dan op de volgende voorwaarden:

  • Per huishouden/woning kan de kortingsbon voor €90,- korting slechts eenmaal worden gebruikt.
  • Er geldt een minimale besteding van €100,- om €90,- korting te krijgen.
  • Voor deze actie geldt dat u de onderdelen van de WoonWijzerBox niet kunt retourneren voor geldteruggave.
  • De actie loopt tot en met december 2021 of eindigt eerder als de kortingsbonnen op zijn.
  • Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en de eventuele eigen bijdrage aan u teruggestort.

Mensen met een huurwoning kunnen volgend jaar gebruik maken van een vergelijkbaar pakket.

<< Terug naar nieuwsoverzicht