menu in
Fietsen

Ga op ontdekkingsreis met de fiets

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg, denkt vaak aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Sittard-Geleen heeft recreatieve fietsers veel meer te bieden dan alleen heuvels. Ontdek de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige vissersdorpjes. Of steek eens over naar Belgisch Limburg met het voetveer over de Maas in Grevenbicht.

Internationaal fietsplezier
Het Belgische Maasmechelen en de Duitse gemeenten Selfkant, Waldfeucht en Gangelt liggen op een steenworp afstand. Dat maakt Sittard-Geleen de ideale uitvalsbasis om de internationale omgeving te verkennen. Via het grensoverschrijdende fietsknooppuntensysteem is het mogelijk om op één middag van Duitsland via Nederland naar België te fietsen en weer terug… Een absolute aanrader!
Stippel meteen je ontdekkingsreis uit

Drie landen in één dag
Geen tijd om zelf je route uit te stippelen? Geen nood. "Drie landen in één dag" biedt alles voor een prachtig fietsuitstapje. De route voert je door de mooiste plekjes in Nederland, België en Duitsland. Bekijk ook vooral de genietmomenten, voor een welverdiende tussenstop.

Bikepark WOOD15

WOOD 15 is het eerste indoor Bikepark in Europa. Voor jong en oud, van beginnend tot ervaren biker. Jeugd kan hier onder professionele begeleiding kennismaken met MTB/BMX. Zelfs cyclocross is mogelijk. Trainingen op verschillende niveaus. En na het rijden gezellig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.
www.wood15.eu  
@inpaginahtml@