5 fleurige bloemenzaken

Wie wordt er nu niet vrolijk van een mooie bos bloemen? In Sittard-Geleen vind je bijzondere en unieke adresje voor het juiste bosje bloemen. Wij hebben 5 fleurige bloemenwinkels voor je op een rij gezet.

Bloemenshop 't Station

Bloemenshop 't Station staat 365 dagen per jaar voor je klaar met mooie verse boeketten, plantenarrangementen en leuke decoratie-artikelen. Hier vind je direct waar je naar zoekt. Ideaal gelegen aan het treinstation van Sittard. De perfecte uitvalsbasis als je een mooi boeket of arrangement nodig hebt.

't Station
Stationsplein 1 
6131 AS Sittard
Tel: 046 400 7583

web_Station.jpg

Eleonore Bloemen en Brocante

Een beleving', is wat klanten zeggen als ze de winkel van Eleonore binnen lopen. De geur van verse bloemen, bijzondere arrangementen en de unieke manier van stylen vallen direct op. Kwaliteit is hierbij de norm. Eleonore ontving in 2009 dan ook een oorkonde van Fleurop als beste kwaliteit van Limburg. Hier vind je twee verdiepingen gevuld met prachtige bloemwerken en fraaie Franse brocante spulletjes die wekelijks worden ingekocht in het buitenland. Ook voor bruidswerken, rouwarrangementen en bedrijfsbloemwerk is dit het juiste adres. Laat je verrassen!

Eleonore Bloemen en Brocante
Annastraat 41
6161 GW Geleen
Tel: 046 475 4363
web_eleonorebrocantebloemen.jpg

Ger Drenth Bloemsierkunst Den Tempel

Ger Drenth Bloemen is een gerenommeerde bloemenspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment snijbloemen, planten, zijdebloemen en decoratie. Ze zijn gespecialiseerd in het samenstellen van boeketten en bloemstukken voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften en begrafenissen.

Ger Drenth Bloemen
Tempelplein 11
6131 JC Sittard
Tel: 046 451 8901

Foto's: Bas Smeets, Rockateer
web_GerDrenth.jpg

Enjoy Flowers

Voor deze bloemenzaak heeft Enjoy een diepere betekenis: geniet van het leven, geniet nu, verwen jezelf en geniet van de bloemen van Enjoy Flowers. Als je op zoek bent naar snijbloemen, boeketten, bloeiende of groene planten, de enthousiaste Natasja Olislagers zorgt voor alle soorten arrangementen. Wil je jezelf of iemand anders eens in het zonnetje zetten? Bij Enjoy Flowers ben je op het juiste adres.

Enjoy Flowers
Rijksweg Noord 29a
6176 AV Geleen
Tel: 046 426 6590
web_EnjoyFlowers.jpg

Kootjes Bloemen- en Kadoshop

Inmiddels al 30 jaar een begrip in Geleen. In deze periode is hun passie voor bloemen onverminderd groot gebleven. Voor alle soorten bloemwerk, plantenarrangementen en kado-artikelen kun je hier terecht. Alle arrangementen worden zelf gemaakt, passend bij iedere gelegenheid en jaargetijde. Ook vind je bij Kootje heerlijke geurkaarsen of het perfecte geboortecadeau. 

Kootjes Bloemenshop
Markt 60
6161 GK Geleen
Tel: 046 474 5949
web_Kootjes.jpg