Woow

Het innovatieprogramma Woow van L1 gaat over innovatie in het Limburgse bedrijfsleven. Presentator Tom Jessen gaat op zoektocht en trekt door de hele provincie. Onderweg bezoekt hij onder andere de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen, waar alles in het teken staat van innovatie en groei. 

Woow op bezoek bij Isobionics

Woow gaat op bezoek bij Isobionics op de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. Hier maken ze geur- en smaakstoffen en dat doen ze op een manier zonder heel veel ingrediënten te gebruiken. Innovatief en duurzaam! 

www.isobionics.com

Woow op bezoek bij Yparex

Woow gaat op bezoek bij Yparex op de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. Yparex werkt aan de toekomst van plastic op innovatief vlak. Hieruit blijkt dat de toekomst in relatie tot plastic helemaal niet zo negatief is als we vaak denken. Directeur Wouter van den Berg laat zien wat zijn bedrijf in Sittard-Geleen doet. 

www.yparex.com

Woow op bezoek bij Brightlands Materials Center

Woow gaat op bezoek bij Brightlands Materials Center op de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. Hier wordt gewerkt aan de ontwikkeling van duurzame producten en materialen. En dat is hard nodig aangezien de wereldpopulatie in hoog tempo groeit. Directeur Marnix van Gurp legt uit waar het Brightlands Materials Center zoal mee bezig is. 

www.brightlandsmaterialscenter.com

Woow op bezoek bij CHILL

Woow gaat op bezoek bij CHILL - Chemelot Innovation and Learning Labs - op de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. CHILL brengt in hun lab op de bovenste etage van het 'centre court' het bedrijfsleven en educatie bij elkaar. Hoe doen ze dat? Tom Jessen gaat op onderzoek uit.

www.chillabs.nl 

Woow op bezoek bij Lamoral Coatings

Woow gaat op bezoek bij Lamoral Coatings op de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. De zilverkleurige coating die hier wordt geproduceerd is niet alleen duurzaam, maar heeft ook een sterk isolerende werking. Internationaal staan bedrijven ervoor in de rij. Directeur Theo Verweerden geeft Tom tekst en uitleg.  

www.lamoral-coatings.com

Woow op bezoek bij HATO

Woow gaat op bezoek bij HATO. Bij HATO worden sinds 1974 lampen geproduceerd voor de agrarische sector. Hier geloven ze dat optimale verlichting van cruciaal belang is. Thommes van Nierop, de marketingsbaas van HATO, legt uit wat de lampen van HATO zo bijzonder maakt.

www.hato.lightning.com 

Woow op bezoek bij Niaga

Woow gaat op bezoek bij Niaga, een bedrijfsonderdeel van DSM. Hier zijn ze elke dag bezig met recyclen, circulariteit en de wereld een stukje duurzamer maken. Want hoe kun je ervoor zorgen dat zo min mogelijk producten op de vuilnisbelt belanden? 

www.dsm-niaga.com