Grote concentratie bedrijventerreinen

Nergens in Limburg is de concentratie van bedrijvenparken zo groot als in Sittard-Geleen. De MKB-ondernemers in Sittard-Geleen vormen in grote mate het kloppend hart van de bedrijvenparken, en dus ook van de lokale economie. Een goede bereikbaarheid, veiligheid en een representatieve uitstraling zijn de ingrediënten voor een gezond ondernemersklimaat op bedrijvenparken. Dat gezonde ondernemersklimaat op bedrijvenparken is van essentieel belang en kan alleen worden gerealiseerd door een collectieve en duurzame aanpak.  

Bedrijfspand of kantoorruimte kopen/huren Funda
Bedrijfspand of kantoorruimte kopen/huren bedrijfspand.com
Overzicht van beschikbare percelen op bedrijventerreinen in Sittard-Geleen

Grensoverschrijdende informatie voor ondernemers

"The Locator" is een viertalig informatiesysteem voor bedrijfsvestiging in de Euregio Maas-Rijn. Hier vind je alle info om de juiste vestigingsplek te kunnen kiezen in de Euregio Maas-Rijn. Uniek in Europa.

Bekijk het grensoverschrijdende aanbod

Onderstaand een overzicht van de bedrijventerreinen in Sittard-Geleen:

Businesspark Geleen

Flexibel binnenstedelijk bedrijventerrein van 10,5 ha zonder vaste kavelafmetingen. Kavels worden afgestemd op de vraag van de ondernemer.

Flexibel bedrijventerrein
Heeft u direct behoefte heeft aan een bedrijfs-, loods- of kantoorruimte? Deze worden door diversen partijen aangeboden. Dat maakt van Businesspark Geleen een flexibel bedrijventerrein, dat meebuigt met de wensen van de ondernemer.
Businesspark Geleen klein.jpg

Bedrijventerrein Chemelot

Een chemiecluster van maar liefst 750 ha waar meer dan honderd bedrijven en organisaties actief zijn en samenwerken. Chemelot is dé vestigingsplaats voor bedrijven, onderwijs- en onderzoeksorganisaties in chemie en materialen.

Open innovatie
Het open werkklimaat stimuleert kennisdeling tussen bedrijven en creëert unieke mogelijkheden voor gezamenlijke ontwikkeling en versneld leren. De slimme infrastructuur en services van Chemelot omvatten laboratoria en researchfaciliteiten van wereldniveau, kostenefficiënte analyse- en ontwikkelingsservices en allround expertise, van performancematerialen tot industriële chemicaliën. Open innovatie en het delen van kennis is mogelijk in een brede range van kennisgebieden, in alle levensfasen.

Vestigen op Chemelot
bedrijventerrein-chemelot klein.jpg

Handelscentrum Bergerweg

Bedrijventerrein van 60 ha voor o.a. (grootschalige) detailhandel. Hier vindt u productiebedrijven, dienstverlening en handelsfirma’s. Gelegen aan de westkant van Sittard, tussen de Hasseltsebaan (verbindingsroute met Roermond) en de Bergerweg (verbindingsroute met de A2).

Lokale betrokkenheid
Op Handelscentrum Bergerweg is de eigenaar /ondernemer vaak ook zelf actief in het bedrijf werkzaam. De ondernemers op Handelscentrum Bergerweg hebben veelal bedrijfs onroerendgoed in eigendom, of de intentie om dat te doen. De maatschappelijke betrokkenheid is groot. De lokale ondernemers zijn zeer betrokken bij de directe omgeving en regio en zijn vaak ook bereid om daarin te investeren, vanuit hier ontstaan win/win situaties.
Bergerweg klein.jpg

Holtum Noord I

Bedrijventerrein van ca. 87 ha. met barge- en railterminal, gelegen tussen het Julianakanaal en de A2. Multimodaal knooppunt met containerdiensten per binnenvaart en trein van en naar de mainports en Europese bestemmingen.
Holtum-Noord 1 klein.jpg

Holtum Noord II

Bedrijventerrein van ca. 32 ha ten noorden van Holtum Noord I. Met faciliteiten voor overslag en transport van goederen over weg, water en rail, opslag van goederen (warehousing) en bewerken van goederen (Value Added Logistic).

Holtum-Noord II klein.jpg

VDL NedCar bedrijventerrein

Technisch hoogwaardige locatie van ca. 94,5 ha voor (toeleveranciers van) de productie en assemblage van auto’s. Direct gelegen aan de A2.

VDL NedCar klein.jpg

Bedrijventerrein Kampstraat

Gemengd bedrijventerrein van 8,5 ha.

Bedrijvenstad Fortuna

Compacte, hoogwaardige en moderne bedrijvenstad van 47 hectare op slechts 650 meter afstand van de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

Kwalitatief hoogwaardige bebouwing
Op Bedrijvenstad Fortuna gaan duurzaamheid en toekomstwaarde hand in hand met stedenbouwkundige en architectonische kwaliteit. Daarmee wordt de waardevastheid van het gebied en de bebouwing in hoge mate gegarandeerd. 
Fortuna-bedrijvenpark klein.jpg

Industriepark Noord

Bedrijventerrein van 142,5 ha, deels traditioneel, deels modern. Aan de noordelijke zijde van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren. Op steenworp afstand van de A2.

industriepark-noord.jpg

Kantorenpark Sittard

Kantorenpark van 20 hectare met hoofdkantoren van internationaal opererende multinationals. Direct aan het NS intercitystation Sittard,  op loopafstand van de sfeervolle, historische Sittardse binnenstad.

Kantorenpark Sittard klein.jpg

Krawinkel

Dit bedrijventerrein van ca. 41 ha. De bedrijvigheid in Krawinkel is deels traditioneel, deels modern. Krawinkel ligt aan de zuidzijde van Geleen en grenst aan de A76. Vanuit de Rijksweg heeft het terrein een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen
bedrijventerrein-krawinkel klein.jpg

Gardenz

Bedrijventerrein van 10 ha voor detailhandel opgezet als een boulevard waar bezoekers alles vinden op het gebied tuin, huis en dier. Goede ontsluiting door ligging aan de Urmonderbaan, een vierbaansweg naar de A2.

Gardenz klein.jpg

Bedrijventerrein Sluisweg

Bedrijventerrein van ca. 30 ha tussen het Julianakanaal en de goederenspoorlijn Sittard-Born. Het terrein herbergt ongeveer 40 bedrijven, waaronder een internationaal opererend bedrijf voor opslag en distributie van auto’s.

Zoeken op bedrijventerreinen in Sittard-Geleen

Bekijk het aanbod op funda in business