Vergaderen op toplocaties

Op zoek naar een mooie, stijlvolle en inspirerende locatie voor een meeting of event? Het kan in Sittard-Geleen. Organiseer een bijeenkomst met uitzicht op de prachtige historische binnenstad van Sittard, kies voor een historische ambiance in een indrukwekkend kasteel, of ga voor modern en relaxed in het groen.

Hotel Merici
Verfrissende ideeën en business deals komen het best tot uiting in een dito omgeving. De sfeervolle ambiance van Hotel Merici draagt bij tot succesvol vergaderen, inspirerende meetings en relatiebeheer. Met een volledig airconditioned omgeving, ondergronds inpandig parkeren, Nespresso koffie en Fair Trade producten is een meeting bij voorbaat geslaagd.

Bezoek de website


Schtad Zitterd Boven
Een vergadering of zakelijke meeting in een sfeervolle en intieme omgeving? Reserveer dan de huiselijke en knusse bovenverdieping van Schtad Zitterd. Hier geniet je ongestoord van een heerlijke lunch of diner en kan vrijuit alles besproken worden.

Bezoek de website

Flecther Wellness-Hotel Sittard
Fletcher Wellness-Hotel Sittard is de ideale locatie voor zowel zakelijke evenementen als overnachtingen. Het hotel beschikt over 74 luxe hotelkamers en 9 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit tot 200 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, WiFi en alle moderne audiovisuele apparatuur die nodig zijn voor een geslaagde dag. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal aanwezig. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, beschikken ze over een ruimte voor een besloten vergadering en zijn er ruimtes aanwezig voor meerdaagse bijeenkomsten. Indien gewenst kun je gebruikmaken van vergaderarrangementen en ben je verzekerd van een efficiënte bijeenkomst.

Bezoek de website

Kasteel Limbricht

Vergaderen op één van de mooiste plekjes in Limburg? Dat kan in Kasteel Limbricht: een middeleeuws kasteel met alle moderne materialen. Vergaderzalen zijn beschikbaar van klein tot groot afhankelijk van uw wensen. Kortom: een geweldige vergaderlocatie in het gezellige en mooie Sittard-Geleen.

Bezoek de website