Volwassenen onderwijs

Een nieuwe stap, een nieuwe uitdaging: volwassenenonderwijs Sittard-Geleen
Scholen, bijscholen, omscholen? Wat je ook wil, volwassenenonderwijs in Sittard-Geleen biedt diverse interessante opleidingsmogelijkheden. Van oriëntatietrajecten tot volledige MBO- en HBO-opleidingen.

VISTA college

Taal en volwassenen educatie

Het is voor iedereen van belang om mee te kunnen draaien in de maatschappij. Daarom biedt VISTA college speciale trajecten aan die bedoeld zijn voor Nederlanders en niet-Nederlanders. Deelnemers nemen deel aan deze trajecten om bijvoorbeeld Nederlands te leren of rekenvaardigheden te verbeteren. Dit vergroot de kans op een baan of biedt meer ontwikkelingsmogelijkheden en kansen in hun huidige baan.  

Meer informatie

Bedrijfsopleidingen

De wereld verandert steeds sneller, dit vergt in toenemende mate dat werknemers up-to-date moeten blijven. Door ontwikkelingen kunnen de (bedrijfs-) processen er zo weer anders uit zien. Dit vraagt om continue aandacht voor persoonlijke- als vakinhoudelijk scholing. Een leven lang ontwikkelen dus. VISTA college verzorgt opleidingen op maat (scholingstrajecten, cursussen en trainingen) voor medewerkers en individuele cursisten van allerlei organisaties: in het bedrijfsleven, bij de overheid en daarbuiten. Hiermee kunnen de deelnemers mbo-certificaten of zelfs diploma’s behalen.

Ga naar VISTA bedrijfsopleidingen

Zuyd Professional

Opleidingen en cursussen voor iedere professional

Zuyd Professional helpt je verder in je carrière. Of je nu je kennis naar een hoger niveau wil tillen of een specifieke update zoekt. De deeltijdopleidingen, cursussen en trainingen van Zuyd Professional hebben gegarandeerd dezelfde kwaliteit als de bachelor- en masteropleidingen.

Vakgebieden

Onderwijs wordt aangeboden in de vakgebieden: bedrijfskunde en management, bouw en techniek, loopbaanbegeleiding, onderwijs, persoonlijke vaardigheden en zorg en welzijn.

Meer informatie over Zuyd Professional

Fontys Pro

Fontys Pro, voor vooruitdenkers

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je vakkennis vergroten, inspiratie opdoen of je netwerk uitbreiden, dat kan bij Fontys Pro! Alles samen op één plek voor professionals. In het hedendaagse werkveld ben je nooit uitgeleerd. De ontwikkelingen en vernieuwingen rondom producten, processen en diensten gaan in een rap tempo, dus bijblijven is voor professionals en bedrijven geen keuze meer, maar een must.

Fontys Sittard

Fontys telt 27 zelfstandig opererende, kleinschalig georganiseerde instituten. Eén daarvan is De Nieuwste Pabo in Sittard (Mgr. Claessensstraat 4 ). Hier worden de best mogelijke docenten opgeleid. Ambieer jij een carrière in het onderwijs of wil jij je als docent verder ontwikkelen in je vakgebied? Dan ben je bij Fontys in Sittard aan het juiste adres!

Bijblijven is geen keuze, maar een must

Wil jij carrièrestappen blijven zetten, beter worden in je vak, inspiratie opdoen en/of niks missen in je vakgebied?
 
Bekijk dan het opleidingsaanbod van Fontys Pro.