menu

De beste balans

  Wonen in het groen of midden in de stad

in
 
 
 • Overzichtstentoonstelling Joseph Sassoon Semah
  Vrijetijd Overzichtstentoonstelling Joseph Sassoon Semah Dit najaar presenteert Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen een omvangrijke overzichtstentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – één van de meest veelzijdige, innovatieve en invloedrijke kunstenaars die Nederland rijk is.
 • Geleen Calling presents WAVE
  Vrijetijd Geleen Calling presents WAVE Zaterdag 14 december vindt in café-zaal De Reünie in Geleen vanaf 19.00 uur het post-punk festival Geleen Calling presents WAVE plaats.
 • Kerstcircus Sittard-Geleen
  Vrijetijd Kerstcircus Sittard-Geleen Het is feest bij de circusfamilie Freiwald: het Limburgs Kerstcircus bestaat dit jaar namelijk 15 jaar! Om dit bijzondere jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt er van 19 december t/m 5 januari een spectaculair Kerstcircus neergezet.
 • HerfstXperience 2019
  Vrijetijd HerfstXperience 2019 Ecsplore organiseert in samenwerking met het Leerbedrijf SPRINT voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar altijd spectaculaire activiteiten in de herfstvakantie.
 • Sinterklaasintochten in Sittard-Geleen
  Vrijetijd Sinterklaasintochten in Sittard-Geleen In Sittard-Geleen wordt Sinterklaas warm onthaald tijdens diverse Sinterklaasintochten. Wil jij Sinterklaas persoonlijk verwelkomen en hem een warm verblijf in Nederland toewensen? Kijk in het overzicht waar en wanneer de intochten plaatsvinden.
 • Brightlands Chemelot Talent Day
  Vrijetijd Brightlands Chemelot Talent Day Ontdek tijdens de Brightlands Chemelot Talent Day de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen Chemelot Industrial Park en de Brightlands Chemelot Campus. Ervaar tijdens deze interactieve dag of jij the right material bent!
 • Inspired Shopping in Sittard
  Vrijetijd Inspired Shopping in Sittard Vrijdag 1 november van 12.00-17.00 uur veranderen de kronkelende straten van Sittard in een knusse setting tijdens de vijfde editie van Inspired Shopping.
 • Popronde Sittard
  Vrijetijd Popronde Sittard Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2019 strijkt Popronde neer in 41 steden, waaronder in Sittard op zaterdag 26 oktober.
 • Oktobermaand Kindermaand
  Vrijetijd Oktobermaand Kindermaand Het is bijna oktober en dat betekent dat het weer Oktobermaand Kindermaand is. Voor de vijfde keer op rij organiseert De Domijnen, samen met vele andere organisaties, een maand lang duizend en één activiteiten voor de jeugd van basisscholen.
 • Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen
  Vrijetijd Overzicht bevrijdingsactiviteiten Sittard-Geleen Limburg viert in 2019 en 2020 75 jaar bevrijding in Nederland. Er wordt een passende invulling gegeven aan dit kroonjaar. Een invulling die past bij de traditie van eren en gedenken, maar die tevens oog heeft voor de toekomst.
 • Maand van de Geschiedenis bij Erfgoedcentrum De Domijnen
  Vrijetijd Maand van de Geschiedenis bij Erfgoedcentrum De Domijnen Al een aantal jaren is oktober Maand van de Geschiedenis, hét grootste historische evenement van Nederland. Het landelijke thema is dit jaar Zij/Hij. Ook in Sittard-Geleen vinden tal van activiteiten plaats.
 • Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden!
  Vrijetijd Oktoberfeest Sittard: het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 11 t/m 16 oktober vindt in de historische binnenstad van Sittard het Oktoberfeest plaats. Het populaire volksfeest wordt dit jaar voor de 15e keer gevierd. De jubileumeditie – met thema ‘grenzeloos’ - belooft één groot spektakel te worden!