14 jun 2022

5 plekken om van het mooie weer te genieten

Geniet van de zon tijdens een ontspannen wandeling, fietstocht of gewoon op een mooie plek in de stad.

Op het terras met een lekker drankje

Zeker met warm weer is het belangrijk om genoeg te drinken. En waar is dat gezelliger dan op één van de terrassen in onze stad? Neem een vers glas sap, een ijskoud glas rosé of een ander heerlijk drankje. Liever iets drinken on the go? Deze verfrissende dorstlessers moet je zeker eens proberen! 

Duik in het zwembad

Nergens kun je zo snel afkoelen als in het zwembad. Dus neem een grote duik in het bad van De Nieuwe Hateboer, Glanerbrook, of een van de andere zwembaden in de stad. Leuk voor het hele gezin, en een leuke manier om sportief je dag door te komen.

Bij de ijssalon

Voor lekkere ijsjes moet je in Sittard-Geleen zijn! De Kleine Haan, een populaire gelateria in Limbricht, is al jaren favoriet van de inwoners en bezoekers van de stad. Sinds kort ligt ook de nieuwste vestiging van de Noord-Limburgse IJssalon Clevers in Einighausen. Een goed excuus om jezelf te trakteren op een luxe coupe. Ben je in Sittard zelf? Neem dan een (of twee) van de verrassende smaken van Cone Corner

Aan het water

Ga je graag fietsen of wandelen? Dan weet je hoe heerlijk het is om door Obbicht en Grevenbicht te fietsen of wandelen. Goed doortrappen en je geniet van de frisse wind, of loop direct langs de Maas. Maar ook in het vernieuwde Stadspark in Sittard zit je lekker aan de oevers van de Geleenbeek. 

In de schaduw van de bomen

Niet zo'n zonaanbidder? Dat begrijpen we helemaal. Spreek met vrienden af onder de bomen van het Stadspark. Nog meer schaduw? Dan trek je de bossen in. Zowel in het Limbrichterbos als in het Danikerbos is het heerlijk koel onder het bladerdak.

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht