18 mei 2022

4x koele drankjes voor een hete dag

Bij temperaturen rond de 30 graden heb je verfrissende drankjes nodig. Hier vind je ze!

Bubble Tea bij 't Frituurke of PamPam

Het populaire drankje uit Zuid-Korea verovert ook Sittard-Geleen. De tapiocabolletjes geven deze dorstlesser een unieke chewy textuur. Verkrijgbaar in verschillende smaken zoals de klassieke matcha green tea. Hou je meer van fruit? Dat kan ook. Het drankje is helemaal af te stemmen op jouw wensen. Dit heerlijke drankje krijg je zowel in Sittard als in Geleen.

't Frituurke: Elisabethstraat 6, Geleen

PamPam: Nieuwstraat 1

 

Iced coffee en smoothies bij Coffee Mundo

Met een drukbezochte locatie aan de markt en een even populaire stek bij de bibliotheek is het logisch dat Coffee Mundo voor ieder weertype een heerlijk drankje neerzet. Met deze temperaturen bestel je best een Iced Coffee Mundo met een siroop naar keuze en slagroom. Liever iets gezonds? Kies uit een van de vier heerlijke smoothies. 

Markt 3 en Ligne 6, Sittard

 

Limonade bij FEE

Een klassieker op een hete dag is natuurlijk limonade, maar het kan moeilijk zijn om de juiste soort (lees: niet te zoet) te vinden. Bij FEE kun je genieten van limonade met echt citroensap. Ga lekker zitten met een zwetend glas Victorian Lemonade of upgrade naar een chique Rose Lemonade. 

Limbrichterstraat 71, Sittard

 

High Cocktail of High Mocktail bij Luna

Niet alleen op zoek naar een drankje, maar naar een echte traktatie? Dan zit je al snel aan de cocktails. Een van deze heerlijke drankjes maakt van iedere zomerse dag een feestje. Hoe leuk is het dan om te genieten van drie verschillende cocktails en een borrelplank? Nodig een vriend(in) uit en boek snel!

Markt 39, Sittard

<< Terug naar nieuwsoverzicht