24 jun 2022

Onbeperkt genieten - 4 restaurants voor Bourgondiërs

Sittard-Geleen is een stad voor levensgenieters. Hier zijn 4 restaurants waar je eindeloos van eten kan genieten.

Kodoo Sittard

Geniet van een groot aanbod aan wereldse gerechten bij Kodoo in Sittard. Of je nu van pizza, sushi of biefstuk houdt, er is genoeg variatie voor iedere levensgenieter. De kookkunstenaars veranderen  verse kwaliteitsingrediënten "live" in heerlijke gerechten. Niet alleen heerlijk om te proeven maar ook prachtig om te zien. 

Reserveer een tafel
Adres: Barcelonastraat 70, Sittard

De Gouden Lepel

Kun jij niet kiezen tussen barbecue, wokken of de Franse keuken? Zul je net zien dat degene met wie je wil eten liever sushi bestelt. Dan zit je bij De Gouden Lepel precies goed. Daar vind je meer smaken dan je in ruim 2,5 uur kan proeven. Behalve de keukens die hierboven vermeld staan, kun je ook kiezen uit teppanyaki en talloze buffetten. Krijg jij al trek?

Reserveer een tafel
Adres: Rijksweg Zuid 250, Geleen

Ocean Paradise Sittard

Waan je op een exotische vakantiebestemming bij Ocean Paradise. Met een megaselectie aan verse sushi, heerlijke Aziatische specialiteiten en een prachtige aankleding maakt van Ocean Paradise niet alleen een smakelijk restaurant maar ook een lust voor het oog. Hou je van de Aziatische keuken? Dan moet je snel eens langsgaan!

Reserveer een tafel
Adres: Rijksweg Zuid 72, Sittard

Windraak31

Ben je al fan van Windraak31? Dan mag je het onbeperkt genieten menu niet missen. Je proeft de lekkerste gerechten van de dinerkaart, maar dan in het klein. Daarnaast staan er ook heerlijke nieuwe gerechtjes tussen. Geniet van verrukkelijke hapjes op het terras of in het restaurant zelf. 

Reserveer een tafel
Adres: Windraak 31, Sittard

<< Terug naar nieuwsoverzicht