UNIT13

Zin in een dagje uit voor jong en oud? Bij UNIT13 kruip je heel even in de huid van een echte strijder. Voor lasergamen (vanaf 12 jaar) of airsoften (vanaf 18 jaar) ben je bij UNIT13 aan het goede adres. Spannende, uitdagende en afwisselende missies die iedereen lang bij zullen blijven. De missies worden gespeeld in een gereconstrueerd dorp met onder andere een supermarkt, kerk, politiebureau, gevangenis, bank met een kluis en een militaire basis. UNIT13 is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten.

www.unit13.eu  
unit 13 klein.jpg

IVY Climbing

IVY Climbing is het grootste en meest complete klimcentrum van de Euregio. Een gastvrij en multifunctioneel klimcentrum waarin alle disciplines binnen het sportklimmen aanwezig zijn. Zowel de beginner als de wedstrijdsporter vindt hier altijd zijn eigen uitdaging in het klimcentrum. In de spectaculaire boulderhal met 3D klimwanden beschikt IVY over bouldercircuits in verschillende moeilijkheidsgraden. 

www.ivyclimbing.nl  
Sport Klimcentrum Ivy klein.jpg

Jump XL

Get ready to jump! Heerlijk flikflakken, rondspringen en salto’s maken op een reusachtig groot trampoline veld? Het kan vanaf nu allemaal in de gloednieuwe Adventure Arena van JumpXL in Sittard-Geleen!

www.jump-xl.com
jump xl.png

Graviton Bouldergym

Boulderen maakt je sterk en lenig, is goed voor je uithoudingsvermogen, techniek en inzicht. Bij Graviton Bouldergym zijn ruim 200 “boulders” te vinden op verschillende wanden.  

Korte klimroutes van maximaal 4,1 meter, in allerlei moeilijkheidsgraden, die zonder touw of hulpmiddelen geklommen worden. De beveiliging bestaat uit dikke opvangmatten. Op het ruime binnen terras kunnen sporters en toeschouwers in een ontspannen sfeer een drankje en hapje nuttigen.

www.gravitonbouldergym.nl
graviton klein.jpg

Grootste skatepark van Limburg

In Sittard-Geleen ligt het grootste skatepark van Limburg. De coolste tricks op je skateboard, BMX of inline skate oefen je op Skatepark046. Het skatepark is maar liefst 2500 vierkante meter groot en daarmee een belangrijke plek voor de skate-cultuur in de stad. Het skatepark ligt aan de Holleweg in Sittard.
Skatepark klein.jpg