VVV Zuid-Limburg organiseert diverse culinaire wandelingen die garant staan voor een bezoek aan een bijzonder stukje Sittard-Geleen. Met of zonder leiding van een VVV-gids wandel je door de historische binnenstad langs interessante bezienswaardigheden. Onderweg wordt het wandelen afgewisseld met gezellige locaties waar je kennis maakt met culinaire producten en gewoonten. Hieronder een greep uit het totaalaanbod:

Toon Hermans Wandeling
Tijdens de wandeling neemt de VVV gids uw groep onder andere mee naar de plek waar het geboortehuis van Toon heeft gestaan, naar zijn lagere school, de plaats waar hij voor het eerst optrad tegen het tarief van een appel(!), de katholieke kerken en de Markt met de vele stamkroegjes waar hij op het biljart zijn liedjes voor het eerst aan het publiek ten gehore bracht. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Loupentaere Hepkes Pruive in Zitterd
Hét culinaire wandelarrangement van Sittard. Laat u verrassen door de vele bezienswaardigheden en de aangeboden culinaire hapjes die Sittard u te bieden heeft. De historische Markt is het perfecte decor voor elk groepsbezoek. Dit arrangement is incl. routebeschrijving, info over de bezienswaardigheden en vier culinaire hapjes. De wandeling duurt circa 3 tot 4 uur en kost € 10,20 per persoon. Boeken via VVV Zuid-Limburg. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

De Sittardse Brandslang
De Sittardse Brandslang is een samenwerking van bijzondere horecagelegenheden, die stuk voor stuk zijn gevestigd in panden in de historische binnenstad. Het betreft panden waar al meer dan 100 jaar Brand bier wordt geschonken. Ga je mee met de Brandslang tour, dan wacht je een gezellige coulisse waar je je snel thuis voelt en waar je bijzonder zult genieten van het Limburgse goud. Speciaal voor groepen hebben de locaties een arrangement samengesteld dat voor 15,- euro per persoon boekbaar is bij VVV Zuid-Limburg. 

Interesse in dit bijzondere groepsarrangement? Kijk op de website van de Sittardse Brandslang voor meer informatie of plaats direct een reservering via VVV Zuid-Limburg.

Wèntjerdruim Amusetocht (alleen in december)
VVV Zuid-Limburg biedt verschillende culinaire wandelingen aan in Sittard-Geleen. De meest unieke is misschien wel de Wèntjerdruim Amusetocht. Gedurende de decembermaand wandelt de gast door de versierde winterstad van horecalocatie naar horecalocatie, om overal te genieten van een heerlijke winterse versnapering!

Voor meer info zie www.wentjerdruim.nl
 
Meer wandelinspiratie vind je hier.

Ontdek Landgoed Kasteel Limbricht

Leuke groepsactiviteiten op een unieke en prachtige locatie. Kasteel Limbricht combineert dit als geen ander! Staan kennismaking en teambuilding centraal? Of gaat het vooral om plezier maken en even lekker ontspannen? Er is altijd een arrangement dat past bij uw wensen, budget en samenstelling van de groep. De keuze aan groepsactiviteiten is eindeloos. Voor jong en oud. Elke activiteit kan gemixt en gematcht worden. Alle activiteiten zijn na afloop perfect te combineren met een diner, borrel, lunch of kopje koffie. Wat dacht u van de combinatie bowlen en onbeperkt tapas eten of boogschieten en borrelen in het proeflokaal?

Boogschieten, Workshop Broodbakken, Workshop Pizza, Grill Workshop, Step & Fietstochten, Wandelroutes, Bierproeverijen, Wijnproeverijen, High tea, Bowlen, Roofvogelshow, Rondleidingen, Kruiden Workshop, Percussie Workshop, Eendjes Verhuur, en nog veel meer..

Meer informatie
kasteel limbricht nieuw.jpg