Zwemplezier

Laco 
Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen heeft een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft een zwembad, fitnessmogelijkheden, fysiotherapie, zonnebank, buitenbad, sporthallen, een overdekte ijshal, een skeeler- en wielerbaan en een schaatsbaan van 400 meter.

Meer informatie

De Nieuwe Hateboer 
Zwembad De Nieuwe Hateboer is een multifunctioneel zwembad voor ontspanning en plezier. Het zwembad beschikt over drie binnenbaden, twee buitenbaden en een gezellige ligweide, zodat je er in de zomer heerlijk buiten kunt zonnen en relaxen. 

Op het afgescheiden peuter/kleuterterrein bevinden zich verscheidene speeltoestellen, zodat de kinderen ongestoord kunnen spelen. Binnen kun je lekker ontspannen zitten tussen het kleuter/peuterbad en de glijbanen. De Nieuwe Hateboer beschikt zowel binnen als buiten over een horecaterras, waar je tussen al die waterpret lekker iets kunt eten of drinken.

Meer informatie
Zwemmen_1.jpg
Sportplaza het Anker 
Dit multifunctionele centrum beschikt over een overzichtelijk L-vormig zwembad, met een groot 25-meter bassin met vier banen. Ook peuters kunnen er hun hart ophalen in het peuterbad met peuterglijbaan. Voor kinderen zonder zwemdiploma heeft het Anker voldoende drijfmiddelen, zodat ze veilig kunnen zwemmen. Ook voor grotere kinderen (of volwassenen!) is er naast zwemmen volop te doen, dankzij de grote glijbaan, het bad met massagestralen en speelmaterialen voor groot en klein.

Naast het recreatieve zwemmen kun je bij het Anker terecht voor zwemlessen, aquasporten, bewegingsonderwijs en verenigingssporten als onderwaterhockey, duiken, en zwemtrainingen en -wedstrijden.

Meer informatie