Wellnesscentra in Sittard-Geleen

In Sittard-Geleen vind je enkele wellnesscentra waar ontspanning en onthaasten voorop staan. Na een ontspannen saunabezoek, een heerlijke massage, een behandeling met heilzame kruiden of een lekker warm bad zijn lichaam en geest in no-time weer helemaal in balans. Zeker in combinatie met een wandeling, fietstocht of een lichte lunch!

BLUE Wellnessresort Sittard

Kom tot rust in BLUE Wellnessresort Sittard
In de omgeving van Sportzone Limburg ligt één van de mooiste wellness- en beautycomplexen van Limburg: BLUE Wellnessresort Sittard. Ontloop de dagelijkse hectiek en geniet van de prachtige sauna’s, heerlijke beautybehandelingen, massages en Limburgse gastvrijheid. Je bezoek uitbreiden met een overnachting? Dit is mogelijk in het nabijgelegen Fletcher Wellness-Hotel. Het hotel ligt nabij het stadscentrum van Sittard en vormt dus een prima uitvalsbasis.

Tip!
Iedere dinsdag is het badkleding-mag-dag in BLUE Wellnessresort Sittard. Op deze dag ben je welkom om zowel met als zonder badkleding gebruik te maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten.  

BLUE Wellnessresort Sittard
Milaanstraat 115, Sittard

bluewellnessresort_sittard.jpg

Health & Sportsclub Vouershof

Ontspan in het verwarmde zwembad met een aangename temperatuur van minimaal 30 graden.  Het bad is 16 meter lang en daarmee ideaal voor het trekken van baantjes. Kom daarna volledig tot rust met Wellnessbehandelingen.

Zo herstellen vermoeide spieren sneller in de Finse Sauna, zorgen de rustgevende geuren eucalyptus & mint in het Turks Stoombad voor ultieme ontspanning en geeft de Whirlpool u een heerlijk uitgerust gevoel. In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons zonneterras.

Health & Sportsclub Vouershof 
Vouershof 3, Geleen