Een gezellig avondje bowlen

Stardust all American Bowling & Party Lounge
Bij Stardust vind je een traditioneel Amerikaanse bowlingcentrum! Show je bowling talent aan je vrienden en familie. Naast 12 volautomatische bowlingbanen heeft Stardust ook een Giant Grill restaurant met gezellige partylounge. Have fun!

Bowlingcentrum van Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Bij het Bowlingcentrum van Fletcher Wellness-Hotel Sittard vind je tien hypermoderne bowlingbanen, voorzien van alle moderne snufjes, de nieuwste technieken op het gebied van Led-verlichting, gecombineerd met witte banen en videoclips. In combinatie met het restaurant Medals, waar je met de hele familie of met vrienden geniet voor een vaste prijs, de ideale locatie voor een gezellig avondje uit!
bowlen stardust.jpg
Centerpocket: bowlen, poolen, snooker en darten 
Centerpocket is een uitgaanscentrum waar je de hele avond entertainment kan vinden. Bowlen op één van de 4 Brunswick bowlingbanen, poolen op een van de 19 Brunswick pooltafels, snookeren op een van de 2 Riley snookertafels, of darten op één van de 3 dartbanen. Met in totaal 21 biljarttafels is Centerpocket een van de grootste centra van het land. Een gezellig avondje uit!