23 jun 2022

Klaar voor de zomer? Shop in Sittard met deze checklist!

De zomer staat voor de deur. Ga voor vertrek nog even naar Sittard-Geleen voor jouw vakantie-essentials.

Zonnebril

Een goede zonnebril is een must, of je nu op het strand ligt te bakken, in de file staat op de route de soleil, of gezellig door de historische binnenstad loopt met vrienden of familie. Gelukkig vind je in Sittard-Geleen brillen die gezien mogen worden. Haal ze bij Gijsen in Sittard


Kleding

Stijlvol in de grote stad of relaxed op de camping? Regen of hittegolf? In Sittard vind je een outfit voor elke bestemming, weertype en gezinslid. Kijk voordat je op vakantie vertrekt nog even wat er mee mag in je koffer. Kies tussen items uit unieke conceptstores en populaire modeketens. In welke outfit flaneer jij op de tropische boulevard? Bekijk de leukste winkels hier

Om mee te nemen

Shoppers handtassen, rugzakken en natuurlijk koffers zijn cruciaal wanneer je ergens naartoe gaat. Bij Brandsen-Pfennings en Winckers Lamberti koop jij handige tassen waar alles in past. Beide winkels hebben meer dan 100 jaar ervaring met tassen en koffers. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Deze experts kunnen je perfect adviseren!

Elektronica

Je kan bijna niet meer zonder telefoon op reis. Logisch dus dat je ook een powerbank meeneemt zodat hij altijd blijft werken. En voor die lange trein-, auto of vliegreizen is een comfortabele koptelefoon ook handig. Bekijk nog snel het aanbod bij deze winkels!

Volle toilettas en apotheek

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk dat jij goed voorbereid op vakantie vertrekt. Stel daarom voor vertrek een EHBO-koffertje samen met basics zoals (blaren)pleisters en ontsmettingsmiddel, maar zeker ook medicijnen die jij en je reisgenoten nodig hebben. Vergeet ook de zonnebrandcrème niet. 

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen