15 jun 2022

Vaderdag: 5 verrassende tips

Zondag is vaderdag. Met deze verrassingen maak jij je vader écht gelukkig.

Voor de vader met humor

De Zittesje Revuu komt dit jaar met de nieuwe voorstelling Oukouk. Heeft jouw vader een fantastisch gevoel voor humor? Koop hem dan tickets voor de voorstelling, en een bijpassend flesje Oukouk. Bestel de kaarten bij het Toon Hermans Theater en haal de flesjes Oukouk bij de Meiden van Sittard.

Voor de stijlvolle vader

Een mooie zijden stropdas, een net en sportief colbert of toch liever een cool T-shirt. In Sittard en Geleen vind je uiteenlopende herenspeciaalzaken waar altijd iets speciaals te vinden is. Je moet wel even de maat checken.

Voor de boekenwurm

Wie kan je niet blij maken met een goed boek? Misschien houdt die van jouw wel van spannende detectives. Of wil hij alles weten van geschiedenis en sociologie. Er is altijd een boek dat past bij de belangrijkste man in jouw leven. Haal het bij Bruna of Boekhandel Krings. Houdt jouw vader meer van comics? Dan ga je naar Atomik

Voor de levensgenieter

Is jouw vader een echte levensgenieter? Dan doe je hem vast een plezier met een etentje. Op verschillende plekken in de stad kun je samen genieten van heerlijke arrangementen. Onder andere Down Under, Luna Sittard en De Vief Heringe hebben heerlijke varderdagmenu's. 

Fleurige verrassing

Vrouwen krijgen al snel een bloemetje met feestelijke gelegenheden, maar wie wordt nou niet gelukkig van een kleurrijk boeket? Verras je vader daarom ook eens met geurige bloemen. Mooie vaas erbij en klaar. Wil je echt iets speciaals laten samenstellen? Bij deze zaken vind je originele boeketten.

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Meer nieuws over Sittard Geleen