24 nov 2021

"Ons speelgoed vind je nergens anders"

Toen Dochter Llyn nergens speelgoed kon vinden van haar favoriete tv-serie, namen ouders Jack en Jenny een wel heel drastische stap: ze startten hun eigen winkel. Nu zijn ze experts in het vinden van zeldzaam speelgoed.

Vader Jack is trots op het succes dat hij op korte termijn heeft bereikt. De winkel in Sittard is pas sinds oktober open, na vier jaar in Geleen. De startdatum kwam goed uit. Jack: "We gingen open tijdens het inspired shopping event, toen we meededen met trick 'r treat. Op een paar uur tijd zijn 700 kinderen langsgekomen.

Hoogste toren

Sindsdien heeft de winkel een lange lijst bestellingen staan. Op dit moment wacht Jack op een speeltoren van meer dan een meter hoog, de hoogste ooit, zegt hij trots. "Wij importeren ons speelgoed vooral vanuit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Zo vinden wij uniek speelgoed dat je nergens anders krijgt". De klanten weten dat en komen zelfs uit België en Duitsland om onze spullen te kopen.

Facebook

"Die zien ze dan tijdens onze demo's", legt Jack uit. "Die organiseren we iedere vrijdag na sluitingstijd via Facebook. Daar stellen we de nieuwste items uit het assortiment voor, en verkopen we ook veel producten."

Paw Patrol is het op een na grootste speelgoedmerk op dit moment, na Lego. De populariteit komt onder andere door de film en tv-serie. Maar je vindt er ook andere sterke merken in de winkel waaronder Pokemon, Harry Potter en Spiderman.

De tips van manager Jack:

  • Sea Patroller: een grote boot van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor spannende reddingsmissies
  • Air Patroller: een gigantische helicopter voor langdurig speelplezier
  • Pokemonkaarten: een klassieker, en op dit moment moeilijk te vinden in andere speelgoedwinkels.
  • Stoere spidermanpyjama's: wie wil er nu niet uitzien als zijn favoriete superheld.

Llyns Store vind je op Steenweg 47 in Sittard
Kijk ook naar hun facebookpagina.

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht