12 mei 2022

4 redenen om naar Groove Garden te gaan

Heb jij al tickets voor Groove Garden? Dit is je laatste kans.

Een onvergetelijk feest

Na twee jaar stilte kunnen we weer los. Groove Garden was altijd al een populair festival. Dit jaar claim je het festivalseizoen terug. Laat jezelf helemaal meeslepen door de muziek, ga op in de stemming en geniet van deze onvergetelijke belevenis. 

Fantastische lineup

Wie speelt er? Dat is de eerste vraag die je stelt bij ieder festival. Groove Garden bewijst ieder jaar opnieuw dat ze een fantastische lineup regelen. Dit jaar spelen Afro Bros, Chocolate Puma, Childsplay, Guz en vele anderen. Bekijk hier de volledige lineup.

Prachtige locatie

Het festivalterrein ligt vlak bij het natuurgebied de Schwienswei. Een heerlijke plek om te wandelen en zelfs te vissen. Heb je even tijd nodig om na 2 jaar stilte weer te wennen aan festivals? Dan kun je dat rustig doen vanuit het natuurgebied.  Dat doe je uiteraard wel met respect voor alle dieren die daar wonen. 

Laatste tickets

De tickets voor zaterdag zijn nagenoeg uitverkocht, en ook voor zondag zijn er nog maar een paar tickets over. Het is duidelijk: iedereen wil naar Groove Garden! Dit is je laatste kans om erbij te zijn. Koop nog snel je tickets!

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht