6 okt 2021

4x Chique en smakelijke high tea

Wil je de gewone lunch upgraden met een menu waar de familie Bridgerton u tegen zegt en gezellig samen genieten van hapjes die met de grootste zorg zijn bereid? Dan is het tijd voor een high tea!

Brasserie Abshoven
Waar ooit het klooster van Abshoven stond, ligt nu een gezellige brasserie in het pittoreske Munstergeleen. Behalve een lunch of dinner kun je hier ook genieten van een high tea met minibroodjes met carpaccio en gerookte zalm, hapjes van witte chocolade met frambozen en nog veel meer. Combineer een high tea met een wandeling langs de Geleenbeek voor een middag van ultieme ontspanning. 
Wanneer: dagelijks van 10:30 tot 14:00
Waar: Abshoven 35, 6151GC Munstergeleen


Meds
Genieten van een uitgebreid hapjesbuffet en een heerlijke thee met uitzicht op de markt? Dan moet je zeker naar marktrestaurant Meds gaan. Behalve een high tea met thee van Blanche Dael, huisgemaakte scones en luxe fingersandwiches kun je hier ook een "high sea" (met verschillende soorten zeevruchten) of een high Gin-T (warme en koude tapas met gin-tonic)
Wanneer: dagelijks vanaf 12.00
Waar: Markt 31, 6131 EL  Sittard


Generation Coffee
In de korte tijd dat Generation Coffee in het centrum van Sittard ligt, is het bekend geworden als een goede espressobar en lunchzaak. Maar ook voor een heerlijke en gezellige high tea ben je hier aan het goede adres. Geniet van een etagere vol finger sandwiches, mini-quiche en kleine gebakjes, met heerlijke hete thee in de hoofdrol.
Wanneer: dinsdag tot zaterdag, van 9.30 tot 18.00
Waar: Limbrichterstraat 68, 6131 EE


McKaela's
Bij McKaela's is een high tea een ware beleving. Bij deze kleine koffie- en theewinkel staan gezelligheid en goede thee voorop. Laat je verwennen alsof je de Queen zelf bent met kleine sandwiches, scones met clotted cream en talloze hapjes. Iedere high tea wordt aangepast aan de bezoeker. Niet één HighTea is dezelfde omdat elke bijeenkomst zijn eigen, persoonlijke tintje heeft.
Wanneer: dinsdag t.e.m. zaterdag van 9.00 tot 17.00
Waar: Paardestraat 13, 6131 HA  Sittard

<< Terug naar nieuwsoverzicht