29 sep 2021

Cafeïneboost nodig tijdens het shoppen? Drink hier de lekkerste koffie

Nu het kouder en natter wordt is het hoog tijd dat je comfortabel kunt opwarmen. En dat doe je uiteraard met de lekkerste koffie en thee.

McKaela's

Winkel, koffiezaak en lunchbar McKaela’s wordt al jaren gerund door twee experts: een voor koffie en een voor thee. Daarom kun je rekenen op een kop verse koffie waar alles aan klopt, van boon tot brandtemperatuur. Hou je meer van thee? Ook dan heb je geluk. Met talloze smaken, waaronder een aantal zeldzame varianten vind je altijd wel een lekkere kop thee. Ook voor een speciale gelegenheid ben je hier aan het juiste adres. Je koopt er talloze koffiemakers, theepotten, servies en nog veel meer. Of trakteer jezelf eens op een heerlijke high tea.
Adres: Paardestraat 13, 6131 HA Sittard

Generation Coffee

Heel erg lekker en een beetje eigenwijs, dat is Generation Coffee ten voete uit. Deze nieuwkomer ligt pas een jaar in het centrum van Sittard. Wat begon met het verkopen en repareren van koffiemachines is inmiddels is Generation Coffee uitgegroeid tot een succesvol lunchcafé met een gezellige, moderne sfeer. De koffie wordt gemaakt van zelf gebrande bonen en dat proef je. Bij Generation Coffee kun je genieten van een high tea, heerlijke vegan en/of glutenvrije lunch en uiteraard heerlijke koffie.
Adres: Limbrichterstraat 68, 6131 EE Sittard

Coffee Mundo

Met twee locaties in Sittard is het wel duidelijk. Coffee Mundo is populair. Naast een plek aan de markt kun je ook bij de bibliotheek genieten van een dampende kop koffie. Coffee Mundo - The Library is de vaste stek van de studenten en het personeel van Zuyd Hogeschool. Maar ook als je geen groepswerk moet doen, kun je hier genieten van de signature flat white: een espresso met een dikke schuimlaag. Neem er een verse wrap of een stuk cheesecake  bij, en je bent helemaal klaar voor een intense shop-sessie of een lange rit naar huis.
Adres: Ligne 6 6131 MT Sittard, Nederland

Ich&Dich

Genieten van een stomende kop koffie met uitzicht op de markt wordt letterlijk naar een hoger niveau getild bij Ich&Dich. Het terras is opgesteld als een tribune, dus je zou bijna niet meer kijken naar wat je bestelt. Zonde natuurlijk, want het menu van Ich&Dich staat vol specials. Naast luxueuze koffiespecialiteiten met een bijpassend stuk luxe vlaai, kun je hier terecht voor een portie zoete aardappelfriet of een high wine
Adres: Markt 13 6131 EK Sittard, Nederland

<< Terug naar nieuwsoverzicht