12 aug 2021

De lekkerste brunch in Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een kleine stad, maar het is wel een stad voor echte genieters. En genieten doe je het best met vrienden of familie tijdens een uitgebreide brunch.

Windraak31

Met een ligging buiten het stadscentrum en een verrukkelijk menu is Windraak 31 een fantastisch startpunt of een tussenstop tijdens een lange fiets- of wandeltocht. Op het menu staat alles van spek en ei voor een stevig begin van het weekend tot een gezonde portie yoghurt-granola, en alles ertussenin. Ook kinderen genieten hier volop met fluffy pancakes, fruitspiesjes en verse broodjes.

Leven

Rijksmonument Leven heeft uitzicht op een historische winkelstraat aan de voorkant, en een tuin met een kasteelachtige muur aan de achterkant. Gun je jezelf ook eens quality time alleen? Ga dan aan de leestafel vol tijdschriften en kranten zitten. Natuurlijk onder het genot van een tosti, sandwich of stapel pannekoeken. Ook als je last hebt van gluten ben je hier aan het juiste adres. Leven heeft veel glutenvrije items op de menukaart staan.

In het rijksmonumentale pand neem je plaats in de prachtige serre uit 1905 met zicht op de tuin en zie je hoe de zon door de glas in lood ramen schijnt. Of plof neer op de bank in de zithoek en zie de mensen in de winkelstraat voorbij lopen.Naast de reguliere tafeltjes kun je ook plaatsnemen aan de grote leestafel om de krant of een tijdschrift te lezen.

De Trechter

Het gezelligste uitzicht van Sittard-Geleen vindt je bij De Trechter. Dankzij de ligging aan het marktplein van Sittard hangt er altijd een gezellige sfeer. Op het menu staat ook een heerlijke breakfast burger met bacon, avocado en gebakken ei die je moet proberen.

Jolie's

De zondagsbrunch aan bij Jolie's in Geleen is ideaal als je jouw zondag ontspannen en relaxt wilt beginnen. Geniet van een grote brunchplank vol met kleine, afwisselende gerechtjes die bij iedereen in de smaak vallen. Uitstekend voor groepen en gezinnen met kleine kinderen.

Ontbijtje-Buffetje

Wil je wel brunchen, maar niet de deur uit? Ontbijtje-Buffetje is dan perfect voor jou. Dit bedrijf heeft uitsluitend een bezorgservice. Er is keuze uit verschillende menu's met uitgebreide mand brood en -beleg, dus er is altijd iets bij voor jou.

<< Terug naar nieuwsoverzicht