12 apr 2022

Ga op pad met de MaasVerkenner

Ontdek Rivierpark Maasvallei, de mooiste wandelroute van de Benelux, met een enthousiaste Maasverkenner.

Hou je van lange wandelingen door prachtige natuurgebieden? Dan staat een wandeling door het Rivierpark Maasvallei hoog op jouw wishlist. Die wandeling wordt dit jaar alleen nog maar mooier met een MaasVerkenner. 

De MaasVerkenners zijn gidsen die het Rivierpark Maasvallei op hun duimpje kennen. Ze vertellen je graag over de bijzondere en interessante gebeurtenissen rond de rivier. De gidsen weten alles over de Maas zelf, haar geschiedenis en de bewoners in en langs het water.

Elke MaasVerkenner heeft zijn/haar eigen interesses en specialisaties. Er is dus altijd een excursie die aansluit bij jouw interesses. Sta je te popelen om vogels te spotten? Of ga je liever op zoek naar bijzondere libellen en amfibieën? Misschien heb je ook nog een bepaald natuurgebied in gedachten waarover je meer te weten wil komen...

Zo wandel jij mee

De MaasVerkenners bieden activiteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Zo doe jij mee: 

  • Elke tweede zondag van de maand staat een MaasVerkenner klaar in één van de toegangsdorpen.  Reserveren is verplicht en je betaalt een kleine deelnameprijs. Klik hier voor de kalender.
     
  • Boek je eigen MaasVerkenner. Je reserveert een activiteit uit het aanbod en bepaalt zelf het tijdstip en locatie. Heb je bijzondere wensen of wil je meer te weten komen over één bepaald onderwerp? Neem dan zeker contact op met 'Hart van Limburg'. Je kan ze telefonisch bereiken op het nummer: +31 475 33 02 89 of per e-mail: groepsuitje@HartvanLimburg.nl
<< Terug naar nieuwsoverzicht