29 jul 2021

Ontdek de geheimen van Kasteel Limbricht

Heksen, hertogen en historische verbouwingen: je komt het allemaal tegen tijdens de rondleidingen door Kasteel Limbricht.

Ontdek wat zicht heeft afgespeeld achter de brede grachten sinds de 11e eeuw tijdens een fascinerende rondleiding door Kasteel Limbricht. Wil je meer weten over de verbouwing van de ronde donjon, over de schade en vernieling tijdens de Tachtigjarige Oorlog, of het laatste heksenproces van Nederland? 
De enthousiaste gids van Kasteel Limbricht kan je er alles over vertellen. 


Via de website kan je je inschrijven voor de rondleidingen op zondag 1 augustus,  15 augustus, 29 augustus en 12 september. De rondleidingen beginnen om 11.00 uur stipt, maar je bent vanaf 10.00 welkom. In ongeveer anderhalf uur neemt de gids je mee door het kasteel.

Na afloop kun je genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Geniet je liever van de open lucht? Ga dan picknicken en wandelen in het Limbrichterbos. In het beukenbos wonen spechten, nachtegalen en vele andere vogelsoorten.  Loop je dwars door het bos heen? Dan zie je het nabijgelegen kasteel Grasbroek. De geschiedenis van de twee kastelen is nauw verbonden.Waar
Allee 1
6141 AV Limbricht

Wanneer
1 augustus vanaf 10.00
15 augustus vanaf 10.00
29 augustus vanaf 10.00
12 september vanaf 10.00

Prijs
Volwassenen:  €7,50 (incl. kop koffie)
Kinderen: €2,50 (incl. glas frisdrank)

<< Terug naar nieuwsoverzicht