11 aug 2021

Zomers zwemplezier

Eindelijk krijgen we dan toch nog een zomerse dag. Dan komt het maar goed uit dat Sittard-Geleen 3 coole zwembaden heeft. Kijk snel in welke jij het liefste zwemt!

De Nieuwe Hateboer

Een gigantisch bad om baantjes in te zwemmen is fantastisch voor de sportievelingen onder ons. Ga je liever voor een relaxte middag? Neem dan zeker een duik in het frisse buitenbad met leuke speeltoestellen en waterpret. Ben je nog niet zo'n sterke zwemmer? Bekijk dan zeker eens het lesaanbod. 
Wil je meepraten over hoe zwemmen in Sittard er in de toekomst gaat uitzien? Kijk dan ook eens op ons partnerplatform metsittardgeleen.nl.
Adres en openingstijden.

Laco Glanerbrook

Baantjes zwemmen kan, maar je kan ook gebruik maken van het ruime recreatiebad. Je vindt er een stroomversnelling, leuke glijbanen, en zelfs bubbelbaden. Ook in het grote buitenbad met fantastische waterglijbaan beleef je veel plezier. Als alleen zwemmen niet jouw ding is, kun je je ook inschrijven voor toffe groepslessen. Daarnaast biedt Laco Glanerbrook leuke zwemlessen.
Wil je meepraten over hoe Glanerbrook er in de toekomst zal uitzien? Praat dan mee op ons partnerplatform metsittardgeleen.nl.
Adres en openingstijden.

Vouwershof

Zwem je om te ontspannen? Dan kun je het beste naar Vouwershof gaan. Het water is daar heerlijk warm, en je kan ook gebruik maken van de andere faciliteiten daar, zoals de Finse sauna, het Turks stoombad met eucalyptus en muntgeur, of laat jezelf ronddrijven in de whirlpool. Het zwembad kan ook gebruikt worden als cooling down na een intensieve fitness- of squashsessie.
Adres en openingstijden.

<< Terug naar nieuwsoverzicht